- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HarryDEC
tag
válasz
pcdreamshop #16423 üzenetére
Kedves Pc-Dream Shop!
Esetleg valami extra kedvezmény a Prohardver fórumozóinak: árban, vagy valamilyen + ajándék lehetséges lenne?
A negatív reklám is reklám! Itt meg teljesen pozitív (majdnem)van -
BloodRay
veterán
válasz
pcdreamshop #16423 üzenetére
Akkor most kérnék újfent elnézést a nevesítésért és a célozgatásokért amennyiben azok túlzók voltak, vagy sértőek.
Többit privát üzenetben írom, mert tényleg nem érzem helyénvalónak a témát. -
BloodRay
veterán
válasz
pcdreamshop #16396 üzenetére
A félreértések elkerülése végett annyit még hozzátennék a témához, hogy a jó árú webshopok közül még ti vagytok a legkorrektebbek szerintem is.
-
BloodRay
veterán
válasz
pcdreamshop #16396 üzenetére
Kezdjük azzal, hogy vagy annyira korrekt, hogy téves telefonszámon elkezdesz ordítozva fenyegetőzni.
Kettő: felőlem aztán leírhatod a nevem.
Három: alapvetően általánosságban írtam a hazai netshopokról.
Négy: Kicsit rosszul lettek lenyomozva a dolgok, mert márpedig az LG-nek dolgozok, párom pedig igenis a NAV-nál dolgozik. Ezt egyébként csak a fenyegetőzések miatt említettem meg, hogy érzékeltessem a szintet.
Nézzen utána ennek nyugodtan jobban, nincsen semmiféle takargatnivalóm.
Öt: Semmiféle aljas indokom nem volt, a tv-k iránt érdeklődőknek szerettem/szeretnék segíteni. Az, hogy ezzel esetleg rontottam az önök üzletét meglehet, nem ez volt a szándékom.
Komolyan kíváncsi lennék egyébként akár privátban is, hogy tulajdonképpen miért is szeretnének feljelenteni, mi az amit mocskolódásnak vettek?"Így ugyanis gyorsan el lehet jutni a család fekete bárányához, és vannak olyan emberek akik esetleg nem itt helyesbítenék az Ön "tévedéseit"!" -> Ki mocskolódik, fenyegetőzik?
Részemről ennyi. Tényleg nem akartam az üzletüket rontani, csak tényekkel(általam igaznak tartott) próbáltam segíteni. Továbbra is tartom, hogy privát üzenetben nyugodt hangvételben még mindig hajlandó lennék megbeszélni mi volt a konkrét probléma, ha elhagyjuk ezt a bicskanyitogatós, alvilági stílust.
Továbbiakban is szívesen segítek mindenkinek, de bizonyos témákat hanyagoljunk idehaza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest