- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
Kénytelen vagyok visszatérni stockra vagy cloudyra, ezt a cm-et nagyon elb..ták.. Már frissíteni se lehet rá, mert bootlopol, most megnézem full wipeal, de csodálkozni fogok, ha azzal bootol az android
We live in a simulated world...
-
noxon
őstag
02.16-ost tettem fel sima wipe-al, de bootlop, csak full wipe-al ment fel rendesen. Ez azért elég gáz, nem értem ilyen hogy lehet, nem tesztelik? Meg elvileg cég a cyanogenmod meg nem a kovács pista csinálja, hát kb az a szint most
Ha kijön az official stock 5.0 akkor megy fel az és elég a cm-es zsákbamacskától, hogy vagy elindul vagy nem egy frissítés utánWe live in a simulated world...
-
addikt
Ilyen problémába én nem ütköznék az tuti.
Én hónaponta szoktam csak ROM-olni, mostanában így rakom fel az akkor épp aktuális CM 12-t, full wipe-al.Így legalább szembetűnőbbek a közben történt változások, több az újdonság egyszerre és szabadidőm is több jut, mert havi egyszer kell csak a ROM-olással foglalkoznom.
Ajánlom ezt a megoldást.
-
AllTheBest
őstag
kk loader telepítéséről hol találok leírást?
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
addikt
válasz AllTheBest #7457 üzenetére
Nem kell hozzá leírás.
Letöltöd ezt és TWRP-ből egyszerűen flash-eled, utána nem tudom kell-e Cache + Dalvic wipe, de az sohasem árt.
-
RAYBOMB
tag
Sziasztok!
MoKee Lollipop on mukodik a render kernel?
-
RAYBOMB
tag
Már megoldottam a Render Kernelt MoKee LP-n. Működik.
A másik kérdésem az lenne, hogy miért torzulnak el a rendszerhangok CM12,AICP,MoKee LP alatt? hivas utan rögtön. Érintés hang, hangero gomb hang, minden rendszerhang...kivéve a csengőhang, meg az értesítési hangokat.
Nagyon zavaró, kérlek segítsetek!
Köszönöm!
-
Soltee
tag
Minél többet hhasználom a lollipopot annál inkább úgy látom h hatalmas visszalépés. Mindig visszatérek a cloudyhoz.. Aztán megint megpróbálom az 5-ös androidot de egyszerűen szar... Biztos van akinek tetszik de részemről már tuti maradok a KK-n..
-
noxon
őstag
Nem szar az nagyon is jó lett, csak nem egy portolt félkészről kell itélkezni, majd a stock lolival kiderűl milyen szar, de nincs annak semmi baja
Más: én miélrt nem tudom letölteni a render kernelt? Azt irja letöltés nem sikerül
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Feltettem ezt a render r10et, ezen kell valamit àllìtani vagy jó ahogy alapból van?
-
Soltee
tag
Nem tudja valaki az eredeti G3 futó alkalmazások külön telepíthető?
Amiben lehet változtatni a nézetet:[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok. A portolt 5.0.1 felrakásában tudna nekem valaki segíteni? 2-szer nekiálltam felrakni, mind a 2-szer tégla lett a telefon. Jelen pillanatban stock 4.4-en vagyok root meg minden nélkül. Eddig OptimusG3 rom ment a telefonon, megpróbáltam felrakni a bumped twrp-t meg a kk loadert de attól is bootlop-ot kaptam... Ha valaki itt, vagy akár privátban, esetleg skype-on tudna segíteni, akkor azt nagyon megköszönném
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
nagyúr
válasz AllTheBest #7472 üzenetére
KK loaderel nem megy az Optimus kernel, mivel nem bumped verzio!
1, telepíted a 2.8.5.1 twrpt természetesen Bumped verziót
2, restart recovery.be
3, felteszed a KK Loadert
4, felteszed a STOCK V20H KK KERNELT!
5, Restart Recovery.be
6, Wipe/advanced wipe mindent kipipálsz csak az internal storage.t nem! Ha otg.ről telepíted mehet az internal storage is!
7, telepíted a stock v1.1 loli zip.et, telepítés végén tolsz neki egy cache+dalvik wipe.ot!
-
AllTheBest
őstag
válasz DroiDMester #7473 üzenetére
Köszi a leírást, nemsokára akkor nekiállok
-
hard74
senior tag
Nade azt írja most stock 20H van. Akkor először root(stumproot), utána flashyfi-al bumped twrp image fájl feltol(így nem megy vissza jb botloaderre), utána go recovery, és simán mehet fel a rom. Ez így nem ok?
Mester te felraktad a portolt lollit? Vélemény? Nálam lassan egy hete hibátlan.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
Egy valami nekem nem tiszta. Kk botloaderen bumped twrp kell, de ha autorecet használok, azaz visszateszem a jb botloadert, akkor is jó a bumped twrp?
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
válasz snorbi82 #7476 üzenetére
Én sem tudom mikor lesz publikus. Bár nekem nem sürgős, szerencsére nem volt még egyetlenegy rebootom sem. V
-
hard74
senior tag
Közben sikerült kiharcolnom egy rebootot. Gps bekapcs nagy pontossággal, és 2perc múlva jött a reboot.
Viszont az aksi még mindig ok. Most egy több volt a hanghívás(45perc),több a messenger, és bejött a képbe az uc btowser.
https://docs.google.com/file/d/0B27-G9NjDHo_OTRpcTdDaS1BTXc/edit?usp=docslist_api
https://docs.google.com/file/d/0B27-G9NjDHo_ZndNSFpjUEszLXM/edit?usp=docslist_api
Azért ez sem rossz.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
nagyúr
Igen flashyfi.vel is feltehető a bumped twrp, de ha végül nem sikerülne, lefagy megáll félúton a telepítés akkor nagyobb baj van, biztonságosabb twrp alól rendezni ezeket!
Igen feltettem énis az 1.1.et, de nem 1:1.be hanem kicsit bele piszkáltam, lecseréltem pár system appot meg tettem bele sajátokat is, meg a twrp.t is frissítettem benne mert asszem talán a 2.8.4.3 ast teszi fel magának a zip ből!
Nálam FULL HIBÁTLAN semmi hiba/fagyás de még restart sem volt!
-
snorbi82
senior tag
válasz DroiDMester #7480 üzenetére
Érdekes, mert én láttam egy restartot és a telefon bekapcsolás óta eltelt időben nem látszik a tegnap esti restart. 72 órát mutat... Érdekes. Mitől lehet, hogy valakinek van és valakinek nincs restart. Felrakásnál történhet valami?
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
AllTheBest
őstag
Így sikerült, köszi a segítséget.
Más: a v1.1-es 5.0.1-nél csak nekem nem éled fel a telefon dupla koppintásra?Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
hard74
senior tag
válasz AllTheBest #7482 üzenetére
Nálam megy a duplakopp. Használtál autorecet? Mert az ilyan kernelt tesz fel amin nem megy a duplakopp.
-
AllTheBest
őstag
-
kurion
senior tag
Valószínűleg visszatérnék CM12-ről mert vannak még hiányosságai amikből mostanra lett elegem. milyen romokat ajánlotok?
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
hard74
senior tag
válasz AllTheBest #7485 üzenetére
Elvileg nincs, de gyakorlatilag úgy tűnik van. DroidMester leírása szerint csináltad? Mert a kk botloader telepítése után ő is írta a 20H kernel flasht.
-
FGyula30
aktív tag
válasz AllTheBest #7482 üzenetére
Tipp:
beállítások - mozdulatok - pipa bent van legfelül? -
RAYBOMB
tag
Optimus kernel-en, vagy bármelyik más olyan kernelen, amin nincsen Hangerő tweak...Mivel tudom állítani a hangerőt magasabbra Viper4android mellet?
-
nagyúr
válasz RAYBOMB #7490 üzenetére
mondjuk innen a 6720.as zippel! mondjuk azt nem írtad minek a hangerejét mert az nem mindegy!
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz DroiDMester #7491 üzenetére
Már korábban is meg akartam kérdezni, hogy mit jelentenek a számok?
Az alap hangerő mennyi lenne? És mi a második szám (pl. 64/20)?
Azt írja: 62 - 64 slight, 65 medium, 66 hight, 67 - 68 extreme boost
Mennyi amin még torzítás nélkül szól?A headphone gondolom a füles hangerejét a speaker meg a beszédhangszóróét növeli.
Ha mindkettőt szeretném akkor értelemszerűen mindkettőt kell futtatnom igaz?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
snow2014
aktív tag
sziasztok....ugy latszik valamirol lemaradtam mi ez a 2.8.5.1 twrpt Bumped verzió). leirna valaki ?
Koszonom szepen
Mindég legyetek rosszak ;)
-
Surfym@n
senior tag
Sziasztok
Kérnék kis segítséget Tőletek.
Adott egy D802-es G2 stock állapotban (4.4.2-vel)
A cél hogy CloudyG2 2.2 legyen rajta (+ QW flipes tokom van).
Ahogy átrágtam magam itt meg xda-n a következőkre jutottam:
01. stumproot
02. autorec (ez felteszi a 2.7.0.0-ás twrp-t)
03. efs backup mentés
04. twrp frissítése legújabbra (2.8.5.1 bumped most a legfrisebb - már van benn doubletap2wake)
05. full wipe
06. kk baseband flash
07. install CloudyG2
08. wipe cache + dalvik
09. install gapps
10. wipe cache + dalvik
11. Quickwindow Cloudy Fix (QuickCircle appok működjenek "QW módban")
12. wipe cache + dalvik
13. reboot & örülKihagytam valamit, vagy így jó lesz a folyamat?
Segítségetek előre köszönöm
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
Muki94
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy rootolt 20h-t használok (plusz twrp) , és egy fájó problémám van vele.
Sokszor látom a térerő ikon mellett, hogy keres, illetve esetenként gyenge a térerő.
Ez még nem is lenne gond, viszont előfordul, hogy nem vagyok elérhető, vagy nem tudok hívni.
A sim kártyám nem régi.
Másik modemet kellene felraknom? (Sosem volt LG telefonom, mindig is Samsungot nyúztam, ott az efféle problémát egy másik modem flashelése megoldotta)[ Szerkesztve ]
-
Surfym@n
senior tag
Sikeresen felment a ROM, Quickwindow is tökéletesen működik.
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs