- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeastMode
őstag
válasz djsweetboy #6300 üzenetére
Írj neki privátban és küldi a linket.
-
batai15
félisten
Ha már annyit olvasok Droid mester romjáról, felvilágosítana valaki hogy mit tud? és mi az alapja ?
-
addikt
válasz batai15 #6303 üzenetére
Röviden, stock alapú ROM-okat vesz alapul és azokba módosít saját szájíze szerint, hasznos extrákkal, appokkal megspékelve.
Nagyon elterjedtek voltak G2-sök körébe, mert tényleg jó ROM-ok voltak, érti a dolgát DroidMester.Viszont mióta néhány hónapja már nem osztja meg a közösséggel az újabb ROM-jait, így nem is tudom, hogy pl a 20H-ból lenne-e valami ROM-ja számunkra.
Ezt mind privátban kell vele megbeszélni, mert mi sem tudunk konkrétat.
reflxx:
Az esetedben én azt csinálnám, hogy wipe-olnék mindent, a "system" kivételével.[ Szerkesztve ]
-
davis999sola
tag
Valami nem stimmel az akksimal mar vagy 5 romot probaltam .
10 perc hasznalat alatt 5% merülés.Van erre vmi megoldas?[ Szerkesztve ]
Lg g2 < iphone 5s< Lg g2<
-
batai15
félisten
válasz davis999sola #6307 üzenetére
a gombokat mivel cserélted le? mert ha lecserélem némelyik helyen a gyári gombok vannak.,.
-
akooos
veterán
És mindezt hogy csinálod? Flasheled, feltöltöd és teszt? Vagy használod mondjuk 2-3 feltöltésig és úgy nézed meg, hogy mennyire merül?
-
Indiant
addikt
Mi a vélemény erről? ..bővítés gyanánt (15$)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Érdemben nem tudok hozzászólni, de nekem olyanokat csinál a telefon, hogy feltöltés után (általában nem szoktam rajtahagyni, amint feltölt, lehúzom) ha hozzá sem nyúlok, lemerül kb 93-95 %-ig pár óra altt, majd utána "normalizálódik" a merülés.
Így éjszaka folyamán teljes töltöttségről simán képes sokat merülni, a fentebb írt értékekig, de ha pl fele töltöttségen van a telefon, akkor éjszaka folyamán pl 1 %-ot merül csak.Ja és ez mind ROM-tól független és nem csodálkoznék, ha ez annak a jele volna, hogy nem igazán élvezi az akksim már az életet.
[ Szerkesztve ]
-
morphin
tag
Rossz helyre ment. Sorry!
Halihó!Valamikor októberben cseréltettem a telefonom kijelzőjét a Váci úti LG szervizben. Nem volt sárgulás, sőt semmi komoly csak két fehér pötty egymástól kb 1 centire a képernyő közepén. Azokat a pöttyöket erősebben világította meg vagy nem tudom...a lényeg, hogy cserélték.Igen ám, de mivel megbontották a telefont sejtettem, hogy nem lesz minden oké csak ember csinálja ezeket. Most direkt LCD Test-tel megnéztem, hogy milyen amikor homogén egyszínű képet vetít a kijelző. Nem is a kijelzővel van az igazi probléma, hanem annak beszerelésével. Olyan mintha az LCD alatt maradt volna hely. Rábökök valamire vagy szimplán nyomogatom a telefont és látszik, hogy körülötte és középen "fénytörés" van és a színek is torzulnak valamelyest.Tudom túlbonyolítottam és annyira nem zavaró ez sem, de akkor sem tetszik. Valaki tapasztalt már ilyet? Akár gyári akár cserélt kijelzővel? Vigyem be megint?[ Szerkesztve ]
-
kiezTe90
senior tag
Erről a Lighting v5 romról valakinek van infója?
Mennyire jó? (Ez már android 5.0ra épül?)Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Autley
csendes tag
Sziasztok!
Ismeri valaki esetleg ezt: http://www.romlister.com/lg-g2-custom-roms-list.html az oldalt? Az itt lévő rom-k közül engem ResurrectionRemix érdekelne. Használta már valaki, van róla tapasztalat? A rom topic-át már majdnem végig olvastam de az itteniek tapasztalatára kíváncsibb vagyok. Köszi az esetleges hozzászólásokat.
-
batai15
félisten
Srácok ki akarok próbálni valamilyen nyalokas romot. Mit ajánlotok ami jó nem bugos és akkuba is rendbe van?
-
Harcsai
senior tag
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
-
Indiant
addikt
CloudyG3 2.1-ben hogy lehet a meglévő kettő kezdőlap számát bővíteni?
-
Indiant
addikt
válasz pappkarcsi #6340 üzenetére
Még sok a buktató.
Szerintem nem fogok tudni usb nélkül. Tehát, ha a vezeték nélküli töltő, vagy (és) az sd olvasó lefoglalja, akkor nem tudok rámásolni. (tudom lehet vezeték nélkül, de azt még nem használtam)
micro b usb elosztót, ami két mamát csinál még nem találtam (de lehet 3-as kéne)
A micro sd olvasók-nál pedig az sd-nek kellene valami foglalatot gyártani, ami ráfogja a nyákra.
Igazából jó lenne a hátlap "alatt" megoldani. Sajnos a koreai F320-as sd foglalatát nem találom, külön. -
szala86
aktív tag
Az Optimusg3 1.4.1-hez nincs valakinek tahiti blue témája? Nagyon hálás lennék érte!
-
Soltee
tag
Emberek nálam is megtörtént a baj...
Ráöntöttem a kávét a telóra.
Teljesen meghülyült, szétszedtem kipucoltam minden helyre is jött, de a kijelző totál befoltosodott. Alig látni mit is mutat.
Valakinek nincs esetleg? véletlen rendelt, vagy valahol olcsóbban mint álltalában amennyiért kapni, mert elég húzós.... -
pestibenji
senior tag
válasz snorbi82 #6322 üzenetére
A dpi beállítás alapból benne van a romban vagy valamilyen külön programmal csináltad?
Ezenkívül olyan bug létezik benne, hogy hívás közben ha elveszed a fejedtől a telefont akkor nem kapcsol be a képernyő?Én is kipróbálnám csak előtte ezeket tudnom kéne. Köszi előre is
-
snorbi82
senior tag
válasz pestibenji #6348 üzenetére
Youtube probléma ujrainditas után meg javult. Nem tudom mi lehetett. Hívás: ha el veszem fulemtol akkor képernyő bekapcsol ha vissza ki, ha el be. Dpi: külön programmal csinaltam.
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest