- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz batai15 #6401 üzenetére
Tényleg hol ... mert eddig csak CM11 volt Link mai dátum a CM12 !
Vagy neked mindegy hogy a "Kovács Pista" vagy a CM csapat csinálta ?
Eddig is volt loli alapú cm. Most mi változott hogy hivatalosan is lett?
Különben csak annyi hogy egy tapasztalt csapat rakta össze, és nem pedig egy felhasználó aki ugye összekókányolta, szóval biztosan stabilabb !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
hard74
senior tag
válasz dzsordzs69 #6393 üzenetére
Őszintén szólva már több mint egy hónapja nem volt fenn a miui, úgyhogy az emlékek kopnak. Az tuti, hogy 40mV-al alulfeszelve, azthiszem interactive governorral aksikímélőbb volt furnace kernellel a miui, ami valjuk be nem az erőssége a rendszernek.Cserébe viszont sima, és gyors.
eladogeppc
Az utolsó multi miui 11.28-as V5.Hibát én nem találtam benne, igaz csak egy teszt ideéig volt fenn.Nekem a Lamhoang V11 jött be leginkább ami a 10.27-re épül.[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
w333
félisten
válasz batai15 #6410 üzenetére
Igen persze ez érthető ... de amíg egy CM "alapú" rom a gyári LG vagy CM11 utolsó kernelére épül addig soha sem lesz stabil
A CM alapú rom és az official CM között, kb. annyi különbség van mint egy gyári rom és egy főzött rom közötti különbség ...
Ha másik hasonlattal szeretnék élni ... mi a különbség Link és Link között ?
Csabika:a cm funkciókat honnan szedték akkor 5.0 alá? Portolták?
Utolsó CM11 (4.4.4) -ből portolták ...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
noxon
őstag
Akkor most pl az AICP hivatalos cm12 nightlyre fog épülni a jövőben vagy felejtsem el és tegyem fel a hivatalos cm12-őt, ha rendes lolipopot szeretnék? Bár eddig se volt bajom velük
We live in a simulated world...
-
hard74
senior tag
Hát,én feltette a cm12 nightly-t,de asszem megy vissza az aicp.Sok hasznos feature hiányzik belőle.(navbar állítás,dpi csökkentése,...)
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
akooos
veterán
-
hard74
senior tag
válasz eladogeppc #6420 üzenetére
LamhoangV11 az oldal alján.
[link]LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
válasz eladogeppc #6422 üzenetére
Nem kell hozzá semmi.
-
dzsordzs69
senior tag
válasz eladogeppc #6422 üzenetére
Viszont a MIUI nem szereti a TWRP-t, Philz alól tedd fel.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz dzsordzs69 #6424 üzenetére
Oké, köszi ! Még pont nem álltam neki.
Emlékszem hogy korábban volt valami hiszti vele.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
dzsordzs69
senior tag
válasz eladogeppc #6425 üzenetére
Igen, én az IMEI számom buktam vele. Csinálj arról is mentést.
-
hard74
senior tag
válasz dzsordzs69 #6424 üzenetére
A lamhoangot twrp-ből tettem fel, és ok volt. Igaz jobb félni....
-
eladogeppc
veterán
válasz dzsordzs69 #6427 üzenetére
Ok !
Köszi a figyelmeztetéseket.
Kamera MOD valamelyik rámegy egyébként ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
dzsordzs69
senior tag
válasz eladogeppc #6429 üzenetére
Én nem próbáltam... Ha valamire épp kell, fotózok vele, de az erdőben nem ezt használom.
-
snorbi82
senior tag
Stock 5.01 ről lehet mar valamit olvasni? Vagy meg az F320 sem kapta meg?
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Autley
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.Van egy D80220d-216-30 rom, amit sikeresen rootoltam, hogy felrakjam a Resurrection Remix rom-t. Sajnos már itt problémába ütköztem, mert a CWM reco-t sehogyan sem tudtam a telóra varázsolni. Gondoltam biztos az a gond , hogy szolgáltatós a rom hát lecserélem egy open V20H -ra. Az igazi kitolás csak ekkor kezdődött sehogyan sem tudom dowlnoad módba rakni a telót. A laptop összes USB portját használva próbáltam de semmi. Próbáltam a leírásban szereplő módszerrel is, hogy elősször hard reset menübe rakom -ez legalább működik-, és onnan megyek tovább, de semmi. Hogy a fenébe tudnék dowload módba kerülni???Köszi!
-
BeastMode
őstag
Na fent van a CM12. Eddig stabil és gyors, remélem így is marad.
-
-
snorbi82
senior tag
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
batai15
félisten
srácok cm 12 dalvik meg stb wipe és mehet?
gappsot hol találok? -
FGyula30
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest