Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobost
senior tag
Köszi szépen...!
A probléma megoldódott...nem veszek monitort!
-
Latyakos
aktív tag
Ha lehet, akkor lgből ne b-set, hanem p-set vegyél, mert bár picit drágább, de sokkal jobbak a frissitései, és hosszutávon azthiszem nem mindegy a szemednek sem hogy 75 hz- vagy 100 /csak példát irtam/.
Tehát egy lg f700p, vagy 720p tökéletes választás, samsungot épp tegnep teszteltünk le havernál, az sem rossz, tulajdonságai a 720b-vel szinte teljesen megegyeznek, de a kinézete... Hát sztem egy monitornál ha csak kicsit is, de számít, de van akinek az tetszik, nekem az lg egy picit jobban.
-
-
dobost
senior tag
Nekem nem számít, hogy hogy néz ki...sokan szidják szegény samsungot, hogy ocsmány, de nekem inkább a belső számít... Kivételes eset!

Az adatai jobbak, mint az lg-nek, de a képminősége?
Az egyik boltban rögtön rávágták, hogy samsung, mert szebb (élesebb) a képe, igaz ez? -
Petes
tag
Nekem is ilyen gondjaim voltak pár héttel ezelőtt én a samsungot választottam bár én nem pont e két típus között hanem úgy általában az LG és Samsung között vaciláltam, ha jól emlékszem a Samsung monitoroknak a legtöbbe esetben sokkal jobb értékeik és tulajdonságaik voltak, gondolok itt a herzekre is mert nekem fontos szempont volt az is hogy a szemem ne bánja a dolgot.
Lassan 3 hete használom ezt a 795Mb-t és teljesen elégedett vagyok vele, én ezt ajánlom, a Lg csak annyíból jobb hogy külsőleg jobban néz ki (szerintem) de Samsungból is lehet ezüstszínüt rendelni 1000 Ft felárért. -
dobost
senior tag
Sziasztok! Végignyálaztam a témákat, de nem találtam semmi konkrétumot az LG monitorról! Szerintetek melyiket vegyem? Melyik éri meg?
Sokan fikázzák az LG-t is, de azt is írtátok, hogy a Samsungban nagy a szórás...
Na ezek után tudjak dönteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest