- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
Aktív témák
-
toxa
csendes tag
Sziasztok!
Na szoval az alapfelallas az, hogy ki kellene nyomtassak 6 drb kb 100 oldalas konyvet, amelyekben szep szamban vannak szines kepek is. Mivel mindegyikbol csak 80 drb kell, azaz osszesen 480 darab egy nyomdaban sem allnak szoba velem...ezert gondoltam, alternativakent a szines lezerre.
Azoktol, akik mar hasznaltak ilyen masinat, kerdeznek par dolgot
Bocsi elore is, de nekem meg nem nagyon volt dolgom ilyennel, szoval lehet butasag, de...
1.
a tonner leirasanal (HP nyomtatokat neztem meg), azt irja, hogy egy patronnal,mondjuk, 2000 oldalt nyomok ki 5%-os lefedettseggel.
Namarmost egy nyomtatoban van egy fekete meg 3 szines patron, az osszesen annyi mint 4X2000=8000 oldal? (termeszetesen ez csak hozzavatoleges, ha az egyik szinbol tobbet hasznalok, akkor hamarabb kifogyik ez ok, de optimalis esetben, egyenlo felhasznalasnal ennyit tudok nyomtatni?)
2.
A masik kerdesem az, hogy hogy a bubanatban szamitom ki, hogy mekkora a lefedettseg az oldalon???? Teszem azt ha tele van irva az oldal (A4) es van rajta egy szines kep, 5X10 cm, akkor az mekkora lefedettseget jelent?
Szoval egy ilyen oldalt veve alapul mennyit tudok kinomtatni a negy patronnal? Persze csak hozzavetoleges erteket kerdezek, de nagy segitseg lenne, mert a rendelkezesemre allo penzosszeg erosen veges ... es ha igy sem tudom megoldani, akkor nyakig leszek a kakaban...
Koszi elore is, ha valakinek van tapasztalata, akkor kerem valaszoljon, esetleg, ha nem vagyok tul szemtelen, egy mailt is irhatna..
Koszi elore is mindenkinek!!!
Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest