Aktív témák
-
biker
nagyúr
hát én is b@@tam vele, mert az én kis könyvescském meg azt nem írta, hogy ha azt írom:
< frameset >
< frame ..... border=0 ... > akkor is pici csík lesz.
ha meg < frameset border....... > mint fent írtam, akkor nem lesz.
itt egy kis angol segített, hogy a keret kerete, illetve a keret határa, illetve az elválasztó kerete, és az elválasztó határa miben különbözik. hát néha szenya nyelv ez :) -
biker
nagyúr
< frameset framespacing=0 frameborder=0 border=0 rows=''amekkora kell.....'' >
nekem evvel még nem hagyott keretet, csíkot. ha viszont csak frameset, és a frame-k nél egyenként írok border=0-t, akkor hagy. -
Thomos
csendes tag
A 0%-os frammel az a baj, hogy eddig nem sikerult nekem se eloallitani, valoszinu nem is lehet.
a framen belul, ha ,ar van egy karaktered akkor az 10 pont magas lesz kapasbol, vagy akarmennyi, a lenyeg hogy mar van magassaga, eleg egy szunet is ( ), probald meg, hogy egy 1 pixel magas gif kepet raksz be, lehet akar atlatszo is, ugy is 10 pixel lesz e a magassag. -
BobMaster
senior tag
Haliho!
Van egy olyan gondom, hogy egy frameset-ben 8-10 frame-et is be akarok hozni, mert parent-el át kell hivatkoznom rájuk. A látható frame 100%-os, a többinek 0 % van megadva, keret nélkül. 10 frame környékén már fél centis fehér csík van a monitoron.
Abszolút 0%-os, láthatatlan frame-et hogy a túróba csináljak?
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS notebook topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Revolut
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest