Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megtollasodik középkategória
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Pontosan így csináltam mindent! Először a Pixel Experience ROM-ot telepítettem fel, ehhez - ahogy írtam is lentebb, de ezek szerint te sem olvastál alaposan
- nem telepítettem külön Google packot! Signboot gomb meg nekem egyszerűen nincs ebben a 3.2.3-as TWRP-ben, ahogy látható a lentebbi csatolt képen.
Azután újra töröltem a ROM-ot, és gondoltam akkor megpróbálom a Lineage OS-t, ehhez már telepítettem a Google csomagot is! De persze bootsign így sincs, úgyhogy nem számít, milyen OS-t rakok fel. A probléma ez az új TWRP szerintem. Hülye vagyok, hogy nem az itteni összefoglalót követtem az itt lévő (GDrive-on) file-okkal, hanem az XDA-s leírás alapján csináltam, és leszedtem ezt az új TWRP-t. Ezt a 3.2.1-bootsign-qfil TWRP-t kéne valahogy felvarázsolnom, de hogy tudom most ezt feltenni a jelenlegi 3.2.3-as helyett? Downgrade-elni kéne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4102
- Bomba ár! HP Pavilion X2 Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gar
- Ipad Pro 12.9" 2. GEN 256GB WIFI+Cellular, üzletből, garanciával
- Apple iPad Pro 11" 256GB Wifi asztroszürke
- Apple iPad Mini 6, Purple, 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest