- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Pontosan így csináltam mindent! Először a Pixel Experience ROM-ot telepítettem fel, ehhez - ahogy írtam is lentebb, de ezek szerint te sem olvastál alaposan
- nem telepítettem külön Google packot! Signboot gomb meg nekem egyszerűen nincs ebben a 3.2.3-as TWRP-ben, ahogy látható a lentebbi csatolt képen.
Azután újra töröltem a ROM-ot, és gondoltam akkor megpróbálom a Lineage OS-t, ehhez már telepítettem a Google csomagot is! De persze bootsign így sincs, úgyhogy nem számít, milyen OS-t rakok fel. A probléma ez az új TWRP szerintem. Hülye vagyok, hogy nem az itteni összefoglalót követtem az itt lévő (GDrive-on) file-okkal, hanem az XDA-s leírás alapján csináltam, és leszedtem ezt az új TWRP-t. Ezt a 3.2.1-bootsign-qfil TWRP-t kéne valahogy felvarázsolnom, de hogy tudom most ezt feltenni a jelenlegi 3.2.3-as helyett? Downgrade-elni kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged