- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Pontosan így csináltam mindent! Először a Pixel Experience ROM-ot telepítettem fel, ehhez - ahogy írtam is lentebb, de ezek szerint te sem olvastál alaposan
- nem telepítettem külön Google packot! Signboot gomb meg nekem egyszerűen nincs ebben a 3.2.3-as TWRP-ben, ahogy látható a lentebbi csatolt képen.
Azután újra töröltem a ROM-ot, és gondoltam akkor megpróbálom a Lineage OS-t, ehhez már telepítettem a Google csomagot is! De persze bootsign így sincs, úgyhogy nem számít, milyen OS-t rakok fel. A probléma ez az új TWRP szerintem. Hülye vagyok, hogy nem az itteni összefoglalót követtem az itt lévő (GDrive-on) file-okkal, hanem az XDA-s leírás alapján csináltam, és leszedtem ezt az új TWRP-t. Ezt a 3.2.1-bootsign-qfil TWRP-t kéne valahogy felvarázsolnom, de hogy tudom most ezt feltenni a jelenlegi 3.2.3-as helyett? Downgrade-elni kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- iPad topik
- Microsoft Excel topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged