-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Pontosan így csináltam mindent! Először a Pixel Experience ROM-ot telepítettem fel, ehhez - ahogy írtam is lentebb, de ezek szerint te sem olvastál alaposan
- nem telepítettem külön Google packot! Signboot gomb meg nekem egyszerűen nincs ebben a 3.2.3-as TWRP-ben, ahogy látható a lentebbi csatolt képen.
Azután újra töröltem a ROM-ot, és gondoltam akkor megpróbálom a Lineage OS-t, ehhez már telepítettem a Google csomagot is! De persze bootsign így sincs, úgyhogy nem számít, milyen OS-t rakok fel. A probléma ez az új TWRP szerintem. Hülye vagyok, hogy nem az itteni összefoglalót követtem az itt lévő (GDrive-on) file-okkal, hanem az XDA-s leírás alapján csináltam, és leszedtem ezt az új TWRP-t. Ezt a 3.2.1-bootsign-qfil TWRP-t kéne valahogy felvarázsolnom, de hogy tudom most ezt feltenni a jelenlegi 3.2.3-as helyett? Downgrade-elni kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged