- A középkategóriában frissített a Qualcomm
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Sima NearLine lemezekre gondoltam. Ezek 4-5 tányérszám felett vannak. Talán a nagyon nagy lemezeknek van jó áruk, de oda meg olyan vezérlő is kell. És csak ismételni tudom magam, 3-4 lemez és a vezérlő 50-60w-ot is eszik üresben. És ha használod, akkor meg feljebb megy. Viszont a minőség miatt sokkalta tovább bírják, de cserébe hűteni kell.
Sima Kb. 4TBig pár ezer forintos tétel a mai napig. Mondjuk ha nem zavar a hangja és van külön helyed rá..
#10Candy: Voltak már lemezeim, sőt van még scsi lemez is elpakolva. De Maxtor DM8-9 mellett nőttem fel.

-
Pikari
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Azt vettem észre, hogy ezek a nagyobb több terás vinyók nem igazán tűrik jól a nagy hőmérsékletet. A régieket nyugodtan lehetett használni tűz forrón is, semmi bajuk nem lett, ezek viszont megdögölnek tőle. Amit meghálálnak, az az, hogy ha van alattuk, vagy felettük egy venti. Nálam össze vannak szendvicselve, ezért megfőznék egymást, de így nyáron is 50 fok körül vannak.
-
Pikari
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ja az SMR vinyók szörnyűségesek, ráadásul nem csak a sebesség, hanem ha rossz szektorok kezdenek képződni rajtuk, könnyen elpusztulnak. Vannak manapság aprón 10tb vagy afölötti héliumos sata vinyók csökkent kondícióval. Na azokkal nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak, 10k/db körül lehet találni a csökkent kondíciójú példányokat, eddig 3 ilyet vettem, egy döglött, kettő azóta is megy (már kb 2 éve). Igaz, nálam kb nyugdíjazva vannak, nincs rájuk sok írás, vagy olvasás, csak pörögnek, időnként egy virtuális gép van elindítva róluk, vagy egy nagyobb AI model, esetleg VHS digitalizálásnál vannak megröfögtetve komolyabban.
-
Sanchez638
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Van tapasztalatom. Hangos, melegszik és sokat eszik. Otthon meg szerintem kihasználni sem lehet a tudását.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest