- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
EV3nal jatszik firmware csere is es ugy megy embedded Javaval.
viszont gyarilag a vizualis programozasi resze is tok jo. proceduralis programozast megtanulni szvsz tok jo, bar ertelemszeruleg nagyobb gyerekekkel erdekes.
hosszabb tavon azt neztem, hogy van wifi module es sajat network stackkel pl megoldhato elvileg, hogy a robot vezerleset pl a desktopra ki lehessen szervezni. magamnak eredetileg applikalt AIt tanulni vettem, aztan vegul annyira nem volt ra idom.
de azert nezem, hogy sajat network protokolt fel tudok huzni, ugy meg azt neztem, hogy elvileg nemi "interfacinggel" egy pre-trained python modellt ra lehetne huzalolzni. extrem megoldaskent akar ugy is, hogy egy telefon kameraja az input es egy desktop Android studioba van kiszervezve az SW egy resze. ez viszont eleg extrem use-case
.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 25
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 05.16 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest