Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
válasz
Djuree #13718 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy nem tudják az apró alkatrészeket úgy adagolni, hogy biztosan csak egy vagy x db kerüljön a zacsiba. Igen, több mérlegen megy keresztül, ha gond van, akkor megy ellenőrzésre. De van egy intervallum, ami jó. Azon vannak, hogy minél pontosabb legyen, mert ez extra költség, akárhogy is nézzük. De inkább legyen benne több, mint reklamáljon a vevő. A csomagoló csarnokban pedig gondoskodnak az állandó hőmérsékletről és páratartalomról, hogy ez se befolyásolja a mérést.
-
EGOKA
tag
válasz
Djuree #13718 üzenetére
Olyan pontosak, hogy a lapos 1es vagy a kis kerek súlyát már nem méri, ezért van az, hogy amibe pölö 1 zöld meg egy kék kis kerek vacak kéne, abban tuti mindkettőből 2 lesz. Azt már tudja mérni.
És igen, nagy elemszámú szettekben sok kicsi marad. Már persze a sok az relatív.
Nekem egy Shelles szettben került véletlenül egy 1x6-os 3 db 1x2-es helyett. Súlyra pont ugyanannyi (jah, amúgy nem is lett volna benne 6-os, szóval nem is értem hogy került oda), megírtam nekik, egy hét alatt jött a pót, sűrű bocsánatkérések közepette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest