Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Elkészültem az egyik Speed Champions Formula-1 autóval. A szett száma szerint haladok sorban, elsőnek a 77242-es Ferrarit raktam össze, utána jön a 77243-as Red Bull, végül a 77251-es McLaren zárja a sort.
Azt kell mondjam, meglepetés volt számomra, de a Ferrari összeépítése nekem 3 órát vett igénybe. Azt hittem, hogy majd egy nap alatt ötöt is összerakok, de nem így történt. Persze ez egyáltalán nem negatívum, sőt, örülök neki, legalább tovább tart az építési élmény.
A készlet főleg kis elemet tartalmaz, emiatt nagy kezűeknek jobban kell figyelni. Építés során néhány illesztésnél csak egy pötty fogja az alkatrészeket, így ha óvatlanul nyúlunk hozzájuk, könnyen leesnek. Tetszik, hogy a minifigurát bele lehet ültetni az autóba, a bukósisakok miatt pedig nem látni, hogy nem a versenyzőről vannak mintázva.
Nagyon sok matricát kellett felragasztani az autóra, többek között emiatt is nyúlt hosszúra az összeépítés. A végeredmény egész szép lett, egymás mellett a 10 autó biztos nagyon jól fog mutatni együtt.
Holnap nekiesek a Red Bull-nak, remélem, hogy egy másikat is el tudok készíteni. Elméletileg az építésük különbözik, de biztosat majd csak azután látok, ha elkészülnek. Mindent összevetve nekem tetszik, még nem építettem Speed Champions készletet, de ez elnyerte a tetszésemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest