- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree
senior tag
A legelső régesrégi Lego racer játék volt a legjobb szerintem. Főleg a megjelenésekor, a 2000es évek eleje felé. Rongyosra játszottuk a gyerekekkel. Változatos pályák, titkos rövidítésekkel, fejleszthető felvehető képességek. Már abban szabadon építhettük a versenyautónkat. 2játékos osztott képernyőn, pörgős játékmenet. Nem volt túltolva. Nekem egyedül a Sonic n Sega allstars racing adta azt az élményt Xbox 360on (sajnos One-on nem fut, a Transformed pedig túlbonyolított).
Azután jött a Lego Racers 2, nyílt világgal - nah az hatalmas csalódás volt. Lelketlen, unalmas autózgatás, questek stb. Persze a Forza Horizonnal én is elautózgattam (igazán talán csak az első résszel).
Szó mi szó félek ez a játék is inkább trendi akar lenni mint szórakoztató. (Inkább csinálnának egy Racer remaket!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Villanyszerelés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Modellvasút topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcos állapotban levő Apple iPhone 7 Plus 128GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest