Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Hmm Chieftec-et is szeretem. Mit értenek az oldalon a képek alatt azzal, hogy zajcsökkentés?
-
Agyzuzo
addikt
Nekem egy 300-as Chieftec-em van ([L]http://www.overclock.hu/cgi-bin/overclock/H-TA-CT300A.html[/L]), amit már elnyom a procihűtőm ([L]http://www.overclock.hu/cgi-bin/overclock/L-HU-CMIHCL71.html[/L]). Ennél halkabbat nem nagyon találsz szvsz... A venti ami benne van ritkán mászik fel 1000rpm fölé.
-
Szalma
őstag
Enermax. Csavarozd le a tetejét és a hőmérséklet érzékelőjét vakard le a nagyfrekis trafó oldaláról, lógasd csak bele a levegőbe. Kicsit melegebb lesz a táp, de nem fogja annyira felpörgetni a ventillátort. Persze előtte áramtalanítsd az egészet. (Kihúzni a konnektorból!!!!!)
Szeretettel:
Szalma -
Keitaro
addikt
Tudom, hogy volt régebben hasonló topic, rákerestem, de igazából forrasztgatni nem szeretnék (láma vagyok és félek elszúrom :) ), a dtk-ra meg nem találtam a hírt.
Meg hátha azóta jöttek ki új dolgok amikről érdemes tudni ^__^
Nem is csavarom tovább. Tud valaki ajánlani valami igazán halk tápot?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Cooler Master topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest