Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
válasz
canniball #176 üzenetére
Próba cseresznye, de ne csinálj olyan próbamoddingot, ami nem visszafordítható, nehogy az legyen, hogy meggondolod magad, aztán a házad meg szerte szét van fúrva. Ha olyan házam, lenne, lehet, hogy többet tudnék segíteni, de egy olyan házba én lehet, hogy nem raknék csatornát, meg az a 12 cm - es venti kellő légáramlást biztosít mindennek. De ha egy olyan ember tudna válaszolni neked, aki már próbálta egy ugyanolyan házban a légcsatornás megoldásokat, az írhatna tapasztalatokat...
-
szatocs
őstag
válasz
canniball #173 üzenetére
Az attól is függ, hogy milyen a házad. Nekem pl. a kodegányban. 3 napja vettem egy 8 centis ventit, és azt egy falapba beleoperálva előre tettem 2db 5,25'' - ös helyre. Nem tettem bele mondjuk különösebb légcsatornát, de a procihő így is alapon 5 fokot, terhelésnél 10 fokot hűlt. És ez csak egy jól elhelyezett venti.
-
szatocs
őstag
válasz
Hunterevil #154 üzenetére
Jah, mivel elől vannak a szellőzőlyukak, és hátulról szív egy venti, ezért zárt háznál éri egy kis fuvallat a vinyót, viszont mikor leveszem a házfalat, semmi nincs, ami levegőt szállíthatna a vinyó felé.
-
szatocs
őstag
Azért bőven tükröződik, hogy mennyit számít a ház falának megléte a gépben, legalábbis nekem. A Maxtorom 41 fokos szokott lenni , de mikor levettem a ház oldalát, felment 55! fokra. A Samsungomat meg most vettem, az zárt háznál 29 fok, úgyhogy jó , hogy vettem
-
szatocs
őstag
Minden képpen jobb lenne, ha a venti kapcsolódna a csatornához, de nem biztos, hogy ha két hűtőt közel teszel egymáshoz, akkor jobb lesz, mintha egyet tennél oda, mivel turbulencia keletkezhet, és éppen hogy egymás ellen lenne a két hűtő. Nem kell sztem az a + hűtő. De lehet, hogy jobban is el tudja ezt neked magyarázni, mint én, mármint ezt a turbulenciás dolgot, de annyit tudok, hogy sokat ronthat a helyzeten, ha kettő ventit teszel 0-5 cm - re egymástól, de lehet, hogy ez a tartomány 0-20 is lehet. Már kigondoltam egy jó kis moddot, amit majd meg akarok valósítani, abban 2 venti van, de még nem akarom senkinek elmondani az ötletet, én akarom először kipróbálni, ez viszont elég sokára fog bekövetkezni, ha egyáltalán megcsinálom...
-
szatocs
őstag
Valamelyik nagyáruházban (Praktiker, Baumax) lehet kapni üvegragasztót?
-
szatocs
őstag
UP!
-
szatocs
őstag
Két hűtőtoldat van csinálva a ház oldalába. Nagyon jó elgondolás, tetszik
-
szatocs
őstag
Küldött valaki nekem képeket, név szerint : K. B.
-
szatocs
őstag
Én most üvegből akarok vmit szerkeszteni. 1 éve lettek ablakok cserélve, és most itt van egy csomó üvegem. Mivel lehet ragasztani, és hogy lehet üveget fúrni?
-
szatocs
őstag
Sztem jó, nekem tetszik.
-
szatocs
őstag
Lásd --- alapelvek...
Még én sem csináltam, de előtte sztem fel kell töltened valahova, csak aztán lehet belinkelni. -
szatocs
őstag
Tényleg nincs senkinek?
-
szatocs
őstag
Igen- igen, pont itt néztem. De példát nem láttam, mármint kész állapotban.
-
szatocs
őstag
Én valami olyasmire gondoltam, hogy egy flexibilis csövet veszek, azt meg a ház oldalán lévő ventihelyről elvezetem a CPU- hoz, vagy amihez akarom. Valami ilyesmit nem tudtok kész állapotban mutatni?
-
szatocs
őstag
Most ennyien ragadtak fényképezőgépet, vagy ennyire ritka az ilyen?
-
szatocs
őstag
Ha valakinek van ilyenje, akkor linkeljen már be képet.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bundle topik
- Formula-1
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest