- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louie D
csendes újonc
válasz
janeszgol
üzenetére
Na ezt nem mondod 🤣 Óriási duma azért... Gondolom, hogy sajnálhatják. Én deklaráltan utálom azt a fost, nem egyszer megsz*p*tott már. Plusz, ahogyan egyik fórumtársunk is említette, ugyanazt a pénzt fizettetik meg a fossal szerelt Samukért az EU-ban, mint a normális, kompetens hardverrel szerelt eszközeikért. Ami tekintve, hogy (itthoni viszonylatban legalábbis) egy vagon stexbe kerülnek a cuccaik, nagyon nincs rendben az én szememben. Ritkán utálkozok, de ez a bugyuta szivárogtatás, annak az erősen véleményes konklúzióival együtt felllökte a töltőnyomást a szürkémben 😵💫 Én bevallottan totál android user vagyok, de ezek az állítások úgy gondolom, hogy pontosan akkora lózungok, mint amikor jópár évvel ezelőtt a droidkárosult techpotyautasok meg akarták magyarázni, hogy az akkori Apple A xyz chipek azért egy fosok, mert kevesebb magot tartalmaznak, mint az androidos kütyükbe pakolt Qualcomm, vagy Mediatek megoldások a világ összes magjával a fedél alatt. Holott ez nem ilyen egyszerű szerintem: ők csinálták a jobb hardvert, ami jobban kommunikál a jobb szoftverükkel és pont. Szerintem ezt kár vitatni, csak kézbe kellett venni és programokat futtatni ezen is - azon is, ordított a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- ASUS routerek
- BestBuy topik
- XPEnology
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest