Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
A keresőkön már rég túl vagyok, és a free/shw oldalakat is végigpróbálgattam. Az a baj, hogy legalább tucatnyi progit kipróbáltam, de a retek és a csiga adások hang nélkül importálódnak MINDENBE, kivéve a TMPGenc progikat. A konverterekkel ugyanez a helyzet, ha konvertálják is, hang nélkül. Ezért kellene valami tapasztalat a biztos működésről, mert mobilnettel nagyon nem szívesen töltögetek fölöslegesen bármit.
Lényegében 2-3 programot KELL használnom 1 video normális elkészítéséhez.
Ez nem kicsit idegesítő, főleg, ha az XP-vel megvágott anyagot a VMW5 kifagyással fogadja, és hiába vettem föl valami ritkaságot, eldobhatom, vagy 0.5-2 perces képakadásokkal tudom csak elkészíteni. Már megint az derül ki, hogy a technológiai fejlődés visszafelé halad, még ha az ellenkezőjét próbálják velünk elhitetni.
Videókazira felvettem valamit, reklámnál leállítottam, és a végén kész volt a film minden egyéb macera, és főleg erre egy külön számítógép nélkül. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Linux kezdőknek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Bloodborne (PS4)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez nem kicsit idegesítő, főleg, ha az XP-vel megvágott anyagot a VMW5 kifagyással fogadja, és hiába vettem föl valami ritkaságot, eldobhatom, vagy 0.5-2 perces képakadásokkal tudom csak elkészíteni. Már megint az derül ki, hogy a technológiai fejlődés visszafelé halad, még ha az ellenkezőjét próbálják velünk elhitetni.
Videókazira felvettem valamit, reklámnál leállítottam, és a végén kész volt a film minden egyéb macera, és főleg erre egy külön számítógép nélkül.