Keresés

Aktív témák

• tom8

csendes tag

válasz somé #982 üzenetére

Köszi Somé a választ, ezt megcsináltam, de csak felvételnél nincs hangom, egyébként van.
    Az Audio Recording Line-ban nincs AUX beállítási lehetőség, esetleg ez lenne a ''Külső''-nek fordított vonal? Ezen próbáltam, de nem megy.
    Nem találom hol lehet engedélyezni a windózban a hangkártya AUX bemenetét, de ha tv-zéskor van hangom, akkor gondolom nem ez a baj.

• tom8

csendes tag

Sziasztok!
    Szóval az a problémám az, hogy az expert kártyámmal, ha tv-t nézek, akkor simán van hang, de ha felveszem DVD-re, vagy a vinyóra a műsort, akkor a visszajátszásnál tök kuka, (ill. teljes hangerőn hallatszik egy ici-pici cincogás).

Alaplapi hangkártyám van, a tuner kártyát az AUX bemenetére kötöttem a mellékelt hangkábellel. (Kipróbáltam a CD1 bemenetre dugva is , de úgy egyáltalán nincs hangja.)
    Visszadugtam az AUX-ra, így tv-zésnél van hang, de felvételnél csak bolhafing szerű cincogás.(Pedig minden hangerő beállítás a WinXP-ben fullon van.)
    Egyébként nem műkszik a PVR-es vezérlőpanelon a hangerőállításom és a távirányító sem állítja a hangerőt, hiába látszik a képernyőn, hogy változtatja. Csak a windows hangerő panelen tudok hangerőt szabályozni, ráadásul a PVR is többször lefagy.

Nem tudom mik az elvárásaitok a tv karesszal, én azt hittem a lehalt video magnónkat tudom majd pótolni vele, és DVD-re video minőségben fel tudok venni filmet, ill. a régi kazikat arhiválhatom vele kiváló minőségben, de a felvétel képminősége bármilyen formátumban jól láthatóan romlik a tv képhez képest és hang sincs. Az éjszaka ezen küzdöttem alvás helyett, de nem jött össze semmi bíztató, pedig titeket is olvastalak ötletekért.
    Ha 2005-ben itt tart a mikrofos ámítástechnika, akkor inkább veszek egy videomagnót.
    Vagy én vagyok nagyon béna?

SEGÍTCSETEK VALAKI LÉGYSZI !

• tom8

csendes tag

Tegnap előtt vetten egy EXPERTET.Ez az első tv tunerm.Ha fölveszek egy filmet és megpróbálom lejátszani de nincs hangja.Ha valaki tudja a megoldást írja már meg nekem plíz!Előre kösszönöm!!!!" alt="[kép]" title="[kép]" />

Aktív témák