- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Újabb tapasztalat...
A fene se gondolta volna, de leforgattam a szoba antennám két botja között lévő trapéz alakú műanyag antennáját vízszintesre és lám megjött a 802 Mhz-en a DunaTV HD, és az Autonomia SD adása 100%-os minőségben.
Mindezt Békáson, (Bp, III. ker.) egy panel 9. emeletén a szoba ablaktól legtávolabbi sarkában, Vinfast PVR3200H kártyával
-
Clemi
veterán
A Story a következő:
Adott egy PVR3200H kártya, egy XP+SP3. Mikor először indítottam a kártyával a gépet, a tunerhez kapott lemeztől telepítettem fel a PVR2 programot. A digitális csatornák közül megtalálta a DunaTV-t és az Autonomia-t, bár se kép, se hang nem volt. Most frissítettem (nem helyette telepítettem) a legújabb 2.0.3.16-os PVR2-re és a korábban megtalált két digitális csatorna eltünt, de nem is talál semmit. Most ilyenkor mi lehet a gond? Meg egyébként is miért nem volt se kép se hang a megtalált csatornákon?
-
Clemi
veterán
válasz
#65675776 #389 üzenetére
Hát ezt már írtam, hogy a videó jel a break out kábelen megy, de a hangot a hangkártyára dugtam. CVBS módban, amíg nem kapcsolok át valamelyik hardveres tömörítésű felvételi profilra így is felveszi a hangot.
Mivel annak a kábelnek a végén amin a hang jön mini Jack dugó van, és most nincs itthon JACK-RCA átalakítóm, ki sem tudom próbálni, hogy a TV kártyán át bevezetett hang hogy jelenik meg a PC hangszóróin.
-
Clemi
veterán
válasz
#65675776 #387 üzenetére
Egy dolgot kipróbáltam. Analóg TV bemenetet választva nincs semmilyen gond, minden úgy van nálam is, ahogy írtad.
A gondok CVBS bemenet választáskor vannak. Ha azon keresztül érkező jelet akarok felvenni, akkor nincs hang hardveres DVD felvételkor.
A kép egyébként nem mindíg megy el, viszont néha magátol átkapcsol hardveres MPEG2 módba.
-
Clemi
veterán
válasz
#65675776 #385 üzenetére
Hang állandóan van, mivel az alaplapi hangkártya vonalbemeneten keresztül érkező hangot teszem a bejövő videójel mellé. Normál DVD módban felveszi a hangot, de hardveres DVD módban nem.
Egyébként ha bekapcsolom a hardveres elölnézeti módot eltúnik a kép ha megállítom a felvételt.
-
Clemi
veterán
Van egy egyszerű, de annál bosszantóbb problémám a TV kártya használatával (Winfast DTV3200H)
Ha az analóg felvételi módot valamilyen hardveres (DVD vagy Mpeg) felvételi módra állítom, nem vesz fel hangot. A sima DVD vagy bármilyen más felvételi módban rendesen van hang.
Van valakinek erre esetleg megoldása?
Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest