- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
válasz
miki002 #3498 üzenetére
ertem en a +dolgokat ezert is alltam neki epiteni en is
es biztos is h nem kerul a sullyesztobe a project
haverom ugyis jar nemetbe emg minden hova majd ha ugy vna akkro hozatok vele minosegi cuccokat es addigra olcsobb lesz egy hasznalt fullhd monitor is amit megbonthatok..
nekunk is vonzo az udvari filmezes foleg h egy nagy tuzfal van az udvaron 10m magas es vagy 30m szeles feherre meszelt..par ezer ft os medence meg jeghideg koktel es mar elviselheto a nyari este..
-
Devil Smile
őstag
válasz
miki002 #3495 üzenetére
igen tudom h jo dolog ez sot nagyon is erdekel a tema es sztm a kesobbiekben lehet h ossze is rakok majd egyet de egyelore nem erzem szukseget..
a TV meg fullHD es kb 3m rol nezem es hat lassuk be azert nem egy kategoria a kepminoseg es ha az ember jobban belemerul a proji epitesbe 100e korul siman benne van..
jo kijelzo jo fresnel stb stb minosegi cuccokbol osszerakva es akkor meg a vaszonrol nem is beszeltem... igy inkabb eladom es tegyen jo szolgalaltot masnal minthogy itt porosodjon v esetleg megseruljon...
fejben mar en is nagyon jol megcsinaltam a szerkezetet motoros taviranyitos vaszonnal szep dobozzal ami mobilis de ezek meg mind mind +5-10-15...ezreksajnos most ez van
-
Devil Smile
őstag
igazbol azert kezdtem neki mert tonkrement a TVm es igy filmezni nem volt tul kenyelmes a monitor elott de aztan ugy jottek ossze az anyagiak h vettem egy 117cm es TV t igy foloslegesnek erzem helyem sincs nagyon hova tenni igy most itt van a szekreny ele huzva az egesz cucc es csak a port fogja meg utba van.. meg media lejatszot akarok venni es most h igy kikoltekeztem jol jon egy kis bevetel is..
-
Devil Smile
őstag
Udvv barkacsolok
ugy nez ki feladom a DIY projektor epitest (nagyjabol m ukodik a cucc de csak provizorba)
estig kitalalom h mi lesz
ha ugy dontok akkor valszeg lesz elado 2lcdm egy 15" 1024*768 es 1 17" 1280*1024
meg egy komplett irasvetito
a 17" osnak megadta magat az invertere de tudok egy uzletet ahol 5500Ft ert lehet venni.
ha esetleg vkit erdekel akkro irjon pü-t de fent lesz aprohirdetesbe is..tovabbi eredmenyes barkacsolast mindenkinek
-
Devil Smile
őstag
Udv all
a totyik tenyleg nagyon kihalt..
szegeny 17es monitor tonkremegy mire talalok egy irasvetitot mindenhol csak igergetnek h van, lesz, stb stb igaz anyam orul neki mert addig kolcsonadtam neki h hasznalja..
lehet az o keze van a dologba h meg nem sikerult irasvetitohoz jutnom..
ha valami elorelepes kovetkezne be akkor azt kepekkel mellekelve kozlom...
persze ha erdekel vkit. -
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile #2571 üzenetére
VáHááá megjott a monitorom
Xerox XL775D majd holnap szetkapom megnezem h kell e forrasztanom v nem
van rajta DVI is es kulon tapos mar csak az irasvetito kellene h ideiglenesen osszerakjam es kiprobaljam
-
Devil Smile
őstag
válasz
Achilles209 #2570 üzenetére
Thx a jotanacsot megfogadom.. a monitoron elvileg van DVI (Xerox XL775D)
Vga NVidia ugyhogy minden megoldhato mar csak a kepmerettel kell vmit kezdenem..
az a baj h kb4,5m rol neznem ha elottem van a vetito akkor zavarhat a kepbe.. ha meg mellettem v mogottem van akkor meg 4*3m es kepet nezek amihez meg karcsu lesz a feny meg a kepelessege.. nah de nem idegeskedem elore majd meglatom mit tudok kihozni a cuccokbol csak mar lennenek meg.. keresgelek majd hatha van olyan lencse aminek nincs ekkora nagyitasa hanem mondjuk a 4,5m rol csak kb2*1es kepet nagyit.. -
Devil Smile
őstag
válasz
Achilles209 #2568 üzenetére
OMG
4,1m szeles es 3m magas kepem lenne alapbeallitassal a szamolgato progiba
jovoheten jon a monitorom addigra csak eljutok a regi sulimba irasvetitoert multkor 2nappal kestem le a negyedeves selejtezest 11db irasvetitot dobtak ki
de akkor szoltam h tegyek felre majd jovok 2 honap mulva legalabb 1et adjanak..vagy 2-3-4-5 ot lehessen valogatni
akkor egyelore varakozom es olvasgatok szamolgatok 1 hetmulva ujra itt..
esa helpert
-
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile #2565 üzenetére
hmm mertem kicsit es asszem kicsit nagy lesz a 3*2m
maradjunk inkabb a 2m szeles es 1,5m magas kepben.. -
Devil Smile
őstag
Udv all
sikerult szereznem egy 17es tft-t Xerox xl-775d
a kerdesem annyi lenne h milyen lencseket kellene vennem ahoz h jo kepet kapjak kb4,5m rol vetitenek es szeretnek kb 3*2m es kepet
a monitor 16ms es varhato utanhuzas?
a vetitett kep szeretnem ha teljes kepernyos lenne nem csak ablak
erdekelne h milyn optika fresnel kell.. -
Devil Smile
őstag
válasz
Achilles209 #2540 üzenetére
Neztem EZT a szamolo progit ha 17es monitrot allitok be 1280*1024 es 4,5m es vetitesi tavot akkor 4,1*3m es kepet szamol.. a tobbit alapon hagyvaaz meg pont elfer
de persze ha lehet a lencsekkel ugy varialni h 3*2es kepet kapjak az mar tokeletes lenne ugy gondolom megkisebb lesz a pixel meret is
sajnos viszont uygnez ki h kicsit felre kell tennem a projetet mert havernak elszallt a monitora igy amibol lett volna azt odaadtam neki (tole kaptam) meg irasvetitom is csak kb 1 honap mulva lesz.. bar 17es monitornal ha teljes kepet akarok akkor ugysem tudom hasznalni viszont ki tudja mikor lesz jo meg masra.. foleg ha igazak a hirek akkor lesz kb 6-10db irasvetitomcsak mar lenne 1 honappal kesobb
-
Devil Smile
őstag
válasz
Achilles209 #2538 üzenetére
ebbe biztam h ugy mar nem lesz olyan vezselyes a szoba 4,5*5m kb 4m rol nezem majd..
erdemes irasvetitot szerezni es az abbol kieso alkatreszeket felhasznalni v inkabb egybol szerezzek kulon akkroa fresnelt ami lefedi a kijelzot teljes egeszebe? Itthon lehet mar kapni vhol fresnelt? kulfoldi oldalakon nezegettem de azt mondtak h kb 2x anniy a szallitasi koltseg mint a termek tehat 4e korul van a fresnel es 8korul lenne a szallitas?
ha vki tud segitene h kb milyen erteku lencseket kellene beszereznem es honnan erdemes..
Elore isu.i. egy 25ms valaszideju monitor hasznalhato lehet game re? v inkabb szerezzek be 1bol egy 17"ost es akkor a felbontas is nagyobb meg a valaszido is kisebb esetleg a kontraszt is nagyobb...
-
Devil Smile
őstag
válasz
Achilles209 #2536 üzenetére
Koszi kozben mar szetszedtem (neztem en is az adatbazisba h van osszekoto kabel) es ebbe nincs
1kabel van a vezerlo es a kijelzo kozott..
viszont a "problemam" a kovetkezo lenne..
par szaz hsz el korabban emlitettetek egy szamolgfato progit
nekem kb 4,5m rol lenne vetitve a kep es a program azt szamolta ki h 15" 1024*768as felbontas mellett kb 3,5mm es keppontot kapok 17" 1280*1024 felbontas mellett pedig 3mm
nem lesz ez egy kicsit nagy?
marmint ez igy mennyire lesz elvezheto? nezheto lesz v inkabb egy mozgo sakk tablat fogok latni?
Ne haljon mar ki ez a totyik most h kezdek en is raerezni az izere..
-
Devil Smile
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest