- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
hankpoke
tag
válasz
sirály12
üzenetére
Üdv!
Értem a koncepciódat de egy dolgot szerintem nem árt tudnod. Ezek a huzal lábas LED-ek értékei erős csalással tudják azt amit ráírtak. Összehasonlításként a 2 ár: azt mondod hogy 20e-ből kijön neked X lm fényáram,powerLED-ből 3× annyiért ugyan az a fényáram.
Nem érzed azt hogy valami sántít? Mitől kerülhet 1/3 árba ugyan az a fényáram nagyság?
Megválaszolom. PowerLED az adatlapja szerint tudja az értékeket,garantálják,stb. Huzallábasnál egyszerűen az optika nyílásszögével játszanak ha nem jó a chip,nem adja le a néveleges értékeket,ezért itt lehet trükközni.Nem kerülhet 1/3 árba a huzallábas, ha ugyan azt tudja a powerLED. Nincsenek csodák,ha így lenne mindenki ezt a "csodaLED" használná.
Nem akarok vészmadárkodni,de szerintem kevés lesz az a LED és nem fogja hozni a várt eredményt.LED-es lámpa, proji,stb hosszabb távú befektetés. Kb 7-8 garnitúra lámpát használjátok el mire az 1. LED-es fényforrás tönkremegy. Most megveszitek a fémhalogént X forintért,de mire a 7. lámpát veszitek kerül vagy 2× annyiba.LED-be csak egyszer kell beruházni sokat,utánna szépen elketyeg és olcsón.
Hankp -
Achilles209
tag
válasz
sirály12
üzenetére
Hy! Bocsi. Nem akarok belepofázni. Nekem a 250W-os fémhalogén kijött 10500-ból mindenestől, csak a foglalatot szerkesztettem én, és egy 17 colos monitoron elég fényerőt produkál még a AG réteggel is. Plusz nem fűt annyira, mint azt az ember várná. Az LCD "jég hideg", a fresnel ugyancsak, a fényerő, és a szín szuper, csak jól kell megtervezni, hogy merre áramoljon a levegő.
Szerintem a ledes megoldás akkor jó, ha mondjuk egy 4-8 colos panlehez rak az ember 10 power ledet. Akkor árban ugyanott vagyunk, mint a fémhalogénnel, de kisebb helyen elfér, és annyi hőt se termel, mint a másik. Nem kell fresnel sem, csak egy homogenizáló felület, ami lehet mondjuk a panel saját háttérvilágítása szétberhelve. 100-200 ledekkel nem érdemes bajlódni. Ezért is nem így csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Milyen videókártyát?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Xbox Series X|S
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Raidmax Cobra 1200W Gold Moduláris Tápegység
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Fekete AIO Vízhűtés Garancia: 2030.10.09 ALZA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- REFURBISHED - Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest