Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
renegat1
tag
válasz
szuladam #12631 üzenetére
Szia!
AliExpressen 25$ körül lehet találni hozzá ledet. Sajátomban 2 éve cseréltem és azóta is hibátlan. Szerintem otthon is megtudod csinálni. Sok videót megnéztem előtte, hogy sikerüljön. A kijelző a necces, de megoldható az is. A fiamnak 43"-os van, abban tavasszal cseréltem és az is működik. Lengyelből 2 héten belül megérkezik, úgy hogy hajrá. -
renegat1
tag
Szia!
Ha csak a háttérvilágítás, akkor szerintem megéri javítani. Pár hozzászólással fentebb írtam, hogy egy 2017-es tv-n cseréltem háttérvilágítást. 6000Ft-ba került a cucc, és két órát dolgoztam vele laikusként, YouTube videó segítségével. Kellene egy pontos típus, és akkor lehet keresni hozzá led sort. -
renegat1
tag
válasz
Lackooo84 #12378 üzenetére
Szia!
Kínából 20$ körül tud rendelni háttérvilágítást hozzá. Ha saját magának csinálja, úgy jön ki a legolcsóbban. Cseréért nem tudom mennyit kérnek el. Én tegnap cseréltem egy LG 43UJ6307-en háttérvilágítást (laikusként), videós segítséggel. YouTube-n van egy csomó videó, ami alapján megoldható. Kijelzőt kivenni a rizikósabb, a többi megy magától. -
renegat1
tag
Sziasztok!
Van egy 32"-os LG led tv aminek a képernyőjén lett egy 4-5 cm átmérőjű fényes fehér kör alakú folt. Jól gondolom, hogy leesett a lencse a ledről? Gyári garancia lejárt, de van rajt 5 éves garancaiabiztosítás. Biztosításban megcsinálják, vagy elhajtanak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- CPU léghűtés kibeszélő
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest