Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Feltámadás, újra játszható lesz a LawBreakers. Csak úgy, ahogy volt, nincs frissítés.
Első teszt a hétvégén volt, Discordon lehet majd tájékozódni a folytatásról.
https://twitter.com/therealcliffyb/status/1779235918433391086 [link]
-
D4v3
őstag
38 player van most online
ouch 
-
.LnB
titán
24 órás max játékosszám 830 fő. Ezzel nem is lenne bajom, mert talál lobby-t. De azt gondolnám, hogy ha már ilyen kevesen vagyunk, akkor legalább aki kitartott a játék mellett az érti is a játékot, és jól játszik (esetleg). De nem! Talán az utolsó esélyt fogja megkapni tőlem a legközelebbi alkalommal a játék.
Én nagyon rég nem alt-f4-eztem ki játékból. Tegnap ez is megtörtént, úgy, hogy előtte még bosszankodtam is, hogy ha egy csapat kicsit rosszul áll akkor rögtön 1-2 játékos leavel is a meccsből ahelyett, hogy küzdene. Viszont eljutottam én is idegileg egy szintre és bezártam inkább az egészet.
-
.LnB
titán
Valóban jó ötlet. Nekem is van rögtön két ismerősöm, akiknek mutattam, tetszik nekik. De mondtam, hogy azért a vásárlással várjanak mert lehet nem sokára F2P lesz.
Igen, teljesen indokolatlan ez a kevés játékos sajnos. Pont annyira indokolatlan mint a Pugb 7 milliós (?) játékosbázisa. Nem tudom mi van manapság a gamerekkel?!

Sebaj, én belépek LW-ezni és élvezem. Bár csak több időm lenne. Még csak lvl19-es vagyok.
-
D4v3
őstag
Én mostanában éjjel toltam, EU még megyeget 3-ig kb. utána már csak egy lobby megy, de sokszor 4v4 inkább (aztán lehet ilyen C-D-s skill rating-en van még egy), úgyhogy átállítotam US-ra és hiába 120-as a ping, meg nem mondanám, hogy ez EU vagy US, még Harrier bal klikkje is totál pontos. Javasoltam fórumon, hogy adjanak minden tulajnak 2-3 guest pass-t, amit tovább tudunk adni barátoknak és pár napig ki tudják próbálni, még egy dev is beírt a topikba, hogy jó ötlet, felírta
Persze f2p hétvége is hasonlóan jót tenne a játéknak, mert kissé indokolatlan ez az 1-2k player ilyen minőségi játéknak. -
.LnB
titán
Érdekes, hogy 1000 körül van a játékosszám. És simán talál mindig meccset a játék. Ellenben a Titanfall 2-ben 4-5000 játékosnál már csak malmozott sokszor, és a Battlefornt esetében is. Bár lehet azért mert itt nem játékmódok szerint keresünk meccset.
Tegnap pár nam után ismét tudtam menni három meccset. Azt vettem észre, hogy az a kevés ember aki játszik, az legalább tud is. Jó meccsek voltak, izgalmasak. Egyszer megint MVP lettem.
Volt egy kis balance patch. Harrier ulti nerf és Wrait nerf. Kellett mindkettő.
-
.LnB
titán
Minél többet játszom a játékkal annál jobban sajnálom, hogy ennyire kevesen vették meg és játsszák. Mert ebben bőven van potenciál. Mondjuk még nem látszik, hogy 1000-2000 ember játszik vele PC-n, mert hamar talál meccset. Lassan tisztul nálam is a kép, hogy mit-hogy kellene csinálni. Egyre jobban élvezem, egyre jobban megy. Tegnap este is utolsó három meccsen háromszor lettem MVP medic-kel.
-
D4v3
őstag
Nekem is bejön eddig, TF2-t nem próbáltam, OW-ból a pharah szerű karival, a "solider 76"-tal és az általad is említett lightning gun-ossal voltam eddig. Mindegyik hasznosnak tűnik, talán a solider kicsit unalmasabb meg nem annyira mobil. Az uplink meg a battery között annyi a különbség, hogy a battery-t bárki is tölti fel, ha a te bázisodon tartod 20sec-ig a 100%-os cuccot, akkor ti kaptok pontot. Az uplink-nél mindkét csapatnak saját számlálója van és külön kell elérni a 100-at, aztán megint tartani 20 sec-ig.
Top seller-ből kiszorult a játék pár nap után, de most megint visszatért. Steamspy szerint ~40k ember vette meg. Úgyhogy nem tudom hogy hozzák vissza ezt a játékot, f2p nyilván nem lesz ilyen hamar, árcsökkenés sem valószínű. Talán egy ingyenes hétvége kéne meg tonna marketing twitch-en. Kár lenne érte, ha 1-2 hónap múlva eltűnne. -
.LnB
titán
1,8óra után még mindig nem mennék bele messzemenő következtetésekbe. De így bele se gondoltam még ebbe. OW-ra semmiképp nem hasonlít szerencsére! QC-se, az gyorsabb. Picit talán a Titanfall 2 jut róla eszembe, inkább az mint a többi. De kellően egyedi, erre nem lehet panasz. Tényleg jórészt az egész meccset a levegőben töltöd. Van valami OW Genji féle karakter, láttam már ugra bugrálni, eszembe is jutott az a kcsg Genji róla. De nem zavart túlzottan, feküdt mindig.
Amit nem értek az a játék módok. Az Uplink és az Overcharge nekem tök ugyan olyannak tűnik. Mindkettőnél el kell vinni valamit a bázisra, ami töltődik. A Blitzball is nagyjából ugyan ez, csak ott rögtön pont jár ha beérsz, nem töltődik. Mindhárom CTF igazából, csak picit más.
Ami a baja ennek a játéknak, hogy rosszkor jelent meg. Ott az OW, a QC, és ráadásul mindenki a Pubg-ot tolja. 1,237 ember jelenleg, 4,557 a csúcs Steamen. Nagyon kevés. Persze nem érdekel ez engem, a Titanfall 2 esetében sem érdekelt. De na. Sok jó ebből nem fog kisülni. Pedig respect a fejlesztőknek, mert tényleg tudtak valami egyedit alkotni. Sajna marketingre már nem futotta, és mondom még egyszer, rosszkor jött.
Én tolom még, bár Witcher 3-azni is kellene azért.

-
.LnB
titán
Alakul: [link] (21:4)
-
.LnB
titán
Első benyomások két meccs után. Az elsőn csak pislogtam kb.
A másodikon majdnem MVP lettem. Tetszik a Harrier cast. Kicsit olyan mint a Quake Lightning gun. És tetszik az Uplink (CTF) játékmód. Vertigo mapon Uplinkeztem az nagyon bejött. De lehet a sikerélmény miatt leginkább. 
Nem rossz, a movement még teljes káosz. -
.LnB
titán
Na megvettem a Deadzo Deluxe Edition-t. Majd egyszer kipróbálom.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Megveszi valaki végül?

-
oriic
HÁZIGAZDA
LawBreakers megjelenés augusztus 8.
-
dargelot
senior tag
Hali.
Van egy felesleges béta kulcsom, íme: VL6CW-YL3GR-NH07G
Megköszönni nem szégyen.
-
Janoo_07
aktív tag
válasz
sz.atesz89
üzenetére
Amennyiben elköltöttem volna már 5 dolcsit steamen tolhattuk volna. A barátok felvétele ekkor válik elérhetővé. Egyébként jó lenne a friss játékosoknak egy gyors tutorial vagy valami, mert pl. a pont elfoglalós játékmódnál, sokszor fogalmuk sincs mit kellene csinálni, csak mennek fragelni, ha tudnak. Egyébként jó lesz ez.
Am hatalmas lenne ha licencelnék valahogy Facing Worlds nevű UT-s pályát. Na ott lenne értelme a rúgásnak amit megint csak szinte senki sem használ.
-
sz.atesz89
tag
Ma este Lawbreakers valaki? [SEO]Atis.hun a nevem steamen.
-
sz.atesz89
tag
Ez egy Lawbreakers játékosoknak létrehozott téma, mehet a csevegés, a játékról jöhetnek a videók, az infók!

Karakter videó:
https://www.youtube.com/watch?v=VwQk7vX3St4Videó az alpharól!
https://www.youtube.com/watch?v=ycvHeI_HSZs
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ouch 
Jön most frissítés év végéig, de szerintem PC-n ennek a játéknak annyi, és a készítők azt mondták meg sem fordult a fejükben az hogy F2P játék legyen belőle.![[link] [link]](https://i.imgur.com/2pPq1ry.jpg?1)