- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stihl024
junior tag
válasz
emmzolee #3042 üzenetére
Én azt vettem észre, az után alkatrészek valamiért most mind Taiwan-ról származnak ismeretlen nevekkel. A Farmertech se egy kimagasló Kínai cucc de legalább az eredetihez hasonló koppintás. Valami adó téma lehet a dologban de a webshoposok ráálltak egy másik beszállító láncra. Szó szerint minden gagyi. Kertmotoros 357xp fedélpatent első rápattintásnál -szétrepült (3000 ft/db ). Amikor a karbi miatt reklamáltam a Hq szervizben-benyomtak egyet a kezembe - gratis, és elnézést kértek. Ezek szerint fontos a kuncsaft elégedettsége. Egyébként az után karbidon látszik azt már szerelték-pucolták mert gyűrött a dugó is rajta.
-
Stihl024
junior tag
válasz
emmzolee #3009 üzenetére
Eredeti terv az 3 új Kínai hengerszett , 15 perc meló ,leszerel és új olajos keverék-melyik milyen nyomot hagy. Ha ezt megcsinálmám 2 órás videó ,hogy ne keljen szét vagdosni mert akkor hiteles. Most az lesz várok 1 csomagot valaki ígért spuri-t lesz 5 keverék Favorit -Oregon-Oleo- Alko (ez az egy ami biztos nem fog szétesni)-Hq Ls-Stihl hp super. ezeknek lesz mind 1 spuris változata. Az olcsóbb olajok 2 hónap után kezdenek kiválni és leülnek a tank aljára -beszínezik . 3. hónap után sanszos , hogy a 95-ös etanolja elkezd buggyanni és barnul az egész keverék ,megváltozik a színe de még elindul vele a gép de szerintem már közel sincs olyan kenése. 6. hónapra azt várom a keverékek nagy része szétesik-beromlik és nem indul vele a gép-kivéve 2 benzin aminek szerintem jó eséllyel semmi baja sem lesz. Véleményem szerint pár a spurival is beromlik de minimum a szétesésig eljut.
-
Fonti86
lelkes újonc
válasz
emmzolee #2982 üzenetére
Első körben ütsd ki a helyéről,mosd át,a karbit is,sokszor elég ennyi.De ha úgy látod,hogy rossz a szelep,itt a cikkszáma:1130 121 5401.Elvileg rendelhető,de ez mindig az adott pillantban lehet megmondani,hogy van e a központi raktáron.
Nem mondom,hogy ez lesz a hiba,de egy próbát megér mielőtt másik karbit vennél.De olvasom,hogy van másik géped,rakd át a karbit próba képpen -
PALEDOG
kezdő
válasz
emmzolee #2980 üzenetére
Értem én, csak azt nem ha teleszívja magát hogy indul mégis szivatóval. Volt egy ilyen karbim. Csak szivatóval volt hajlandó elindulni minden esetben. Anélkül csak bőgéssel reagált a gázra és nagyon gyöszösen pörgött ki. De ott a főfuvóka dugult el és nem hányta tele a forgattyúsházat. Ezért ellentmondásos nekem a két dolog.
-
Fonti86
lelkes újonc
válasz
emmzolee #2964 üzenetére
Van a karbiban egy főszelep,kocogtasd ki a helyéről. Ez egy membrános szelep,letud ragadni és olyankor folyik be a benzin . Letudod egyszerűen ellenőrizni,a végét a szadba veszed ,megszívod,megfujod. Érezhető mikor nyit zár. Egy próbát megér. A tűszelep emelőt ellenőrizném még,nincs e túl magasra állitva. Benzincső ha fekete van benne,akkor ideje cserélni újra
Ezek egy caavaros karbik,csak egy üresjárati levegő csavar van,amivel az alapjáratot lehet csak állítani -
PALEDOG
kezdő
válasz
emmzolee #2964 üzenetére
Egész végig azon gondolkodom, hogy a bánatba sikerül elindítani szivatóval egy olyan gépet ami üzem közben eltelik benzinnel. Ha tocsog a gyertya azon nem szokott segíteni, ha elveszed tőle a levegőt és még több üzemanyagot juttatsz a hengerbe. Valami nekem nem kerek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest