Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz
gyulank #3912 üzenetére
STRAUS 5.2 LE ha ha ha, álmodj királylány. Ennél a márkánál hitvány gagyibb dolgot még nem láttam
Nekem egy motoros hátipermetezőm volt ebből a márkából. Ahogy előttem is írták az anyagminőség egy hulladék, folyamatos motor gondok (gyújtás karbi stb.) ráadásul használat közben annyira berezonál hogy három puttony vegyszer (cirka 60 liter) kifújása után 20 percig dadogós voltam
Egyszer kinthagytam a hobbitelken a teraszon, hátha elviszi valaki, egy hét után még ott volt, a végén bosszúból az egyik ismerősömnek adtam
-
perge666
veterán
válasz
gyulank #3912 üzenetére
Nekem volt a pont említett 5,2 lóerős Straus fűkaszám.
Mindennek lehet nevezni csak minőséginek nem.
Az anyaghasználat,az összeszerelés elég gagyi volt,motorikusan nem volt rossz,de rohadt hangos volt és nagyon sokat evett.Használat közben nyakig benzines voltam tőleMajdcsak 4 szezont kínoztam mire rávettem magam hogy lecseréljem. / 1.szezon után ki kellett volna hajítani /
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged