Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
A többek között a Grand Theft Auto 3ról elhíresült Rockstar Games egy vadonatúj bűnügyi játékot jelentett be , amely a negyvenes évek Los Angeles-ében játszódik. L.A. Noire-t a Team Bondi nevű ausztrál fejlesztőcsapat hegeszti és címét és témáját valószínűleg az L.A. Confidential című híres film noir ihlette meg. Az L.A. Noire egy Cole Phelps nevű rendőrről szól, akinek az 1947-es Los Angeles bűnözőivel kell felvennie a harcot. Az alapfelállás hasonlít a GTA játékokhoz, azaz most is adva van egy részletes és nagy város, amit bejárhatunk, de a történet teljesen lineáris, és lényege nem a szabadság, hanem a nyomozati munka. A játék új technológiai bravúr segítségével teszi hihetetlenül élethűvé a szereplők arcát, akikről a kihallgatásokkor a hanglejtésük és a mimikájuk alapján kell eldöntetnünk, hogy hazudnak-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
"Más fórumokban olvastam, mint a játék egyik legnagyobb hibáját, hogy az ügyet nem lehet elrontani. Ha elengedsz valakit, vagy nem jól kérdezel ki, akkor látszólag holtpontra jut az ügy, de ilyenkor mindig érkezik egy névtelen telefonhívás, vagy egy ismeretlen rendőr odamegy hozzád, hogy talált vmi új infót, ilyenek."
Ez nem igaz hál' istennek. Most csináltam meg az autókereskedős/autótolvajos küldetést, és hát pocsék lett a végeredmény. Két gyanúsított ellen semmi bizonyíték sem volt. Persze a letartóztatás megtörténik, mert a nyomok alapján abszolúte sárosak, de a játék maximálisan realista: egyrészt ugyanúgy működik a bizonyítási eljárás, mint a valóságban. Neked, mint detektívnek, jogodban áll megejteni a letartóztatást, de konkrét bizonyítékok nélkül a. lecsesz a főnököd, b. (lásd a.) az ügyészség vagy nem teszi meg a vádemelést, vagy elbukja az ügyet. Másrészt akár a valóságban, itt sem rúgnak ki egy ilyen malőr miatt. Eddig két olyan esetem volt, ahol nem is hallgattam ki minden lehetséges tanút/gyanúsítottat, másrészt nem tettem fel minden kérdést, harmadrészt nem találtam meg minden bizonyítékot. Szóval a játékban nagyon sok leágazás van.
Az, hogy nem lehet elrontani egy ügyet, nem hiba, épphogy zseniális megoldás. Elegem volt azokból a játékokból, ahhol mission failed lett pusztán attól, hogy valamit nem a fejlesztők kénye-kedve szerint csináltál. Eddig számomra ez az év játéka. Lehet, nem olyan tartalmas mint a GTA IV vagy a Skyrim, de ilyen játék még tényleg nem volt soha.

Új hozzászólás Aktív témák

- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Proxmox VE
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest