Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• niyabinghi

tag

válasz Lauda #4054 üzenetére

Amíg leméred meg bepötyögöd, hogy mekkora kell, pont meg tudod csinálni. :)

A Biomill nekünk bejött, jól hasznosítják, maximálisan elégedett vagyok vele. Relatív, hogy mi a drága, mert ha beteg lesz, mondjuk allergiás valami szartól, a gyógykezelés sem olcsó. Na meg ha nagyon őszinték akarunk lenni, az a pénz kimegy másra is, így meg legalább amiatt nyugodt vagyok, hogy jó tápot kapnak. A színes tápok a láma gazdiknak vannak, akikkel el lehet hitetni, hogy a pirosban van a husi, a narancssárgában a répa, a zöldben meg a borsó.. Ízfokozó is minek, amikor a kutya nem az íz, hanem a szag után dönti el, hogy kell-e neki.. Tartósítószeres cuccokat meg én sem eszem, akkor nekik miért adjak?

A sípolós játékok átlag másfél percig sípolnak, utána már csak halkan szöszögnek. :DDD

Most ettek a lányok, közben befutott 6 haver, köztük exdreadem, akit imádnak, a mai napig sikoltoznak az örömtől amikor meglátják vagy a hangját hallják. Még csak a fejüket sem emelték fel a tálból, nehogy eltűnjön a kaja. ;] Amikor végeztek, körbeünnepeltek mindenkit és most ölben alvósat játszanak. Rihék. :DD

Új hozzászólás Aktív témák