Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
niyabinghi
tag
Amíg leméred meg bepötyögöd, hogy mekkora kell, pont meg tudod csinálni.

A Biomill nekünk bejött, jól hasznosítják, maximálisan elégedett vagyok vele. Relatív, hogy mi a drága, mert ha beteg lesz, mondjuk allergiás valami szartól, a gyógykezelés sem olcsó. Na meg ha nagyon őszinték akarunk lenni, az a pénz kimegy másra is, így meg legalább amiatt nyugodt vagyok, hogy jó tápot kapnak. A színes tápok a láma gazdiknak vannak, akikkel el lehet hitetni, hogy a pirosban van a husi, a narancssárgában a répa, a zöldben meg a borsó.. Ízfokozó is minek, amikor a kutya nem az íz, hanem a szag után dönti el, hogy kell-e neki.. Tartósítószeres cuccokat meg én sem eszem, akkor nekik miért adjak?
A sípolós játékok átlag másfél percig sípolnak, utána már csak halkan szöszögnek.

Most ettek a lányok, közben befutott 6 haver, köztük exdreadem, akit imádnak, a mai napig sikoltoznak az örömtől amikor meglátják vagy a hangját hallják. Még csak a fejüket sem emelték fel a tálból, nehogy eltűnjön a kaja.
Amikor végeztek, körbeünnepeltek mindenkit és most ölben alvósat játszanak. Rihék. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amikor végeztek, körbeünnepeltek mindenkit és most ölben alvósat játszanak. Rihék.