- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
Konkrétan nem vettem észre mert nem figyeltem, de valami fura volt a szürkékkel, hát pont ez.
Ez akkor is probléma, ami nem megengedhető ennyi pénzért, meg fele ennyiért sem. Persze ha valaki elvakult fan, annak bármit le lehet nyomni a torkán, akkor sem fogja megkérdőjelezni az adott gyártót
De ebből nem szeretnék vitát. Ha neked megfele akkor használd egészséggel, csak akkor tessék elfogadni, hogy egyre nagyobb problémák lesznek mert a vásárlókat nem zavarja. -
milkabrams
őstag
Alacsony fényerő mellett, ami nem 0%, de sajnos nem csak 5 cm-ről látni. Az egyes oleledekbe nem tartozik bele a tabletem, laptopom és az előző telefonom, ugyanis ezek mind oledes cuccok és nem látni ilyent. Amúgy egy 600 ezres telefonnál had legyenek már olyan igényeim, hogy legyen legalább úgy összerakva mint az amit 2019-ben vettem 200 ezerért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest