- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Az tény, hogy én a KRESZ-ből 35 évvel ezelött vizsgáztam, és azóta nem volt a kezemben KRESZ könyv. De attól még, hogy nem definiálják a torkollatot, az még nem lesz kereszteződés, hiszen a szó értelmezése szerint kereszteződésről akkor beszélhetünk, ha az egyik út keresztezi a másikat.
Itt pedig szó sincsen ilyenről, csak betorkolló útról.
Ha mész az országúton az engedélyezett 100-al vagy nem tudom mennyi most a felső határ, akkor nehogy megtudd már állapítani ilyen sebességnél, hogy a betorkolló út végén van-e tábla. Mire meglátod, hogy nincs, már úgysem fogsz tudni megállni.
És persze röhej is lenne, minden betorkkolló út elött lassítani, nem gondolod? -
JaniS
senior tag
Nem kell ennyire lecseszni, meg segítségnyújtás miatt indult a topic, úgy láttam. Az autósok jelentős része cseszik erre a szabályra pl. az általam említett helyen, ami engem nem vigasztalna, ha belém jönnek. És ők nem olvasnak fórumot és nem kérdezik meg. Én is csináltam már irdatlan hülyeséget és szabálytalanságot, és nagyon örültem neki, hogy toleránsak voltak.
JaniS
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest