Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Én mostanában olvastam ki, és határozottan tetszett, bár, számomra kicsit már lassú, a Monte Cristo grófja. Könnyű olvasmány, ha a filmet is láttad, akkor sok újat nem fog mondani, de több, mint a film feldolgozások, ahogy lenni szokott, könyvek megfilmesítése esetében.
-
Ha krimi érdekel, akkor Jo Nesbø-től a Harry Hole könyvek mehetnek, ez kapásból 12 regény
Blake Crouch Wayward Pines-szériája is működhet, ez ilyen krimi-scifi-keverék. Science fiction?
A példaként felvetett könyvek nem feltétlen jók indításnak, egyetértek doc-kal. Lehet, hogy van, amelyik tetszene, de nagyon kétesélyes - A Mester és Margaritát én pl. egész fiatalon is szerettem, Jókait pedig a mai napig sem.
-
doc
nagyúr
Szerintem ezekkel inkabb elriasztani lehet valakit az olvasastol aki amugy nem szokott...
Elso korben inkabb valami ponyvahoz kozelebbit keresnek, az konnyed, szorakoztato, maga az olvasas 'mechanikajat' megszoktatja az emberrel, aztan utana mar kiderul hogy mi az ami jobban csuszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Konzol Screenshot
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest