Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kotibor
tag
Sziasztok!
Bár rág nem kapcsoltam be a gépet de mivel érdekel a téma nekifutok még 1x, hátha most kicsit előbbre jutok :-).
Extreme Tuning Utility programmal, Windows alól elértem a 4x3 Ghz-et, hőfokok, fesz belőve, de progin belül ennyit tudtam max (aminek nagyon is örülök
). Korábban többen programmal, vagy BIOS alól jóval e-főlé is mentek már, de sajnos senki sem emlékezett már rá hogy sikerült elérni. Proci BIOS beállításait, szorzókat már minden variációban állítgattam, de nem jártam sikerrel, órajelt lefele sikerült, felfele nem állítani.Nem akarom kimaxolni, szívatni a lapot VRM sem erre lett kitalálva, ill. alapból is meleg van, csak egyszerűen nekem nem jön ki a többeknek igen, a 3.3-3.4 Ghz.
ha valakinek van infója erről kérem ne tartsa magában,
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kedvenc zene a mai napra
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Windows 11
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett
- Zalman WATTTERA ZM800-EBTII 800W táp - 4év gari! 25e
- Asus Prime MR120 argb
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Korábban többen programmal, vagy BIOS alól jóval e-főlé is mentek már, de sajnos senki sem emlékezett már rá hogy sikerült elérni. Proci BIOS beállításait, szorzókat már minden variációban állítgattam, de nem jártam sikerrel, órajelt lefele sikerült, felfele nem állítani.