Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
skracy
csendes tag
válasz
ferkoboy
üzenetére
Szia Ferkó!
Köszi a hozzászólásokat (az előzőt is)! A Vizol kapcsán biztos van igazság abban, amit mondasz (hogy valamivel ki kell tűnni - néha ezek tényleg banális dolgok tudnak lenni...), de a Vizolnak van egy erősebb (0,4 %-os) változata is "súlyos szemszárazságra" (http://www.vizols.hu/vizol04.html), ami lehet, hogy "többet nyújt", mint a Refresh. Illetve tartósítószermentes, és az az ezüstionos szűrő sem hangzik rosszul... Egy próbát szerintem megér (adjuk meg az esélyt alapon), aztán ha nem jobb, akkor visszatérek a bevált Refresh-hez. Szerintem...

(Annyi hátránya mondjuk van ennek (a leírás alapján), hogy lencse viselése közben nem lehet használni, csak előtte és utána. Ezt mondjuk nem értem, hogy miért, ha egyszer tartósítószer mentes...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest