Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Jocikablack #14787 üzenetére
Igazából, ha nem is 5 fokot nyernél vele, de az biztos, hogy 30 fokon tudnád tartani a folyadékot. Olyan 2-3-4 fok max. De az 1.27V az nagyon állat!
Arctic P14 van 1 db hátső kifújónak 75% folyamat, de nem hangos. Szerintem ki lehet próbálni.
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Jocikablack #14785 üzenetére
1.27V??? Te mázlista 😁
1.29 alá nem igazán tudok menni 🤣Szép eredmény ám!
Gondolom nem front push/pull az elrendezés -
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Szabikaa20 #14782 üzenetére
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14674 üzenetére
Tetszik! Nagyon szépen összeraktad a gépet
Nekem tetszik így csillámosan, csak ilyen félhomályosra csinálnám
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14671 üzenetére
Az lenne az igazi, ha nekem is 10700K lenne, mert akkor tudnánk igazi összehasonlító tesztet kreálni.
Szerintem minden 9900K/KF elszáll 5GHz FPU teszt alatt...
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14669 üzenetére
Lehet, hogy nem adtam neki elég időt...
Érdekes amúgy, mert 4,7-en ha pörög a proci, akkor max 76 fok FPU val 1.19V, de 5 gigán már kell neki a 1.3V és akkor 92 fok FPU-val. Szerintem ezen az Arctic se sokat segítene
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14665 üzenetére
Na ez kicsit durva. Most iligy vagyok. Ilyet én nem tudnék megcsinálni
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14625 üzenetére
Aztán lehet, hogy ha feltöltöd új folyadékkal jobb lesz mint újkorában
Sok volt a lerakódás?
[ Szerkesztve ]
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14613 üzenetére
Egyre xarabb cuccok lesznek majd....
De csodásan néz ki ez az új jótállás. Biztos örülnek a gyártók.
A 20 éves diesel golf ami szívó a mai napig hiba nélkül megy (és most hagyjuk a környezetvédelmet), de az új kocsi meg 2 év után 50 helyen vérzik
Pont erre tart a világ
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14610 üzenetére
Azért az nagyon durva. Hány éves is, 8? Aztán azzal a 720g-al majdnem azt tudja mint egy mai 2 kilós. Én a helyedben megtartanám a felújítás után mint valami csoda ketyerét
Amúgy mi lesz az AIO-k jövője? Tudnak még rajta csiszolni? Olyan mintha megállt volna az élet körülöttük és 1-2 fokokért harcolnak
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz #15779328 #14606 üzenetére
Azt a leborult szivarvégit!!!
Szabad kérdezni mennyibe fáj egy ilyen szett?Motion_Blur 25k-t kér a Lian Li a mountért??? Lyééééééézus....
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14602 üzenetére
Ennyi! Ennek így is kell mennie. Tökéletes lett szerintem.
Jah és még meg sem dícsértem a géped. F@szányos lett.
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Szabikaa20 #14586 üzenetére
Szerintem az 1,25 V kevés lesz. Inkább magasabb feszen kezdj, hogy lásd valójában mennyit kér a proci.
De amúgy ha visszavesz az órajelből akkor az AVX-et állítsd manuálisan 0-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Warzoz #14584 üzenetére
Ugyan. A 9900KF előtt egy 8700K volt. Semmivel sem tudtam lehűteni. De tényleg! játékok alatt is 80 felett járt a proci. Kénytelen voltam saját kezüleg delidelni. Még most is megvan a derbauer kit. Azonnal 50-60 fok lett a gémek alatt.
Én most a ventiken vacilálok, hogy mi legyen. Egyszerűen tanácstalan vagyok. Most elől, alul, felül, és a radin is 12-es ventik vannak. Egyedül a hátsó kifújó 14-es. De ki tudnám cserélni, hogy elől 14, felül és hátul is 14-es legyen és akkor csak a radin és alul lesz 12-es, és akkor mehet a push/pull is a radin....
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14582 üzenetére
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14580 üzenetére
Jajj most nézem, hogy úgy futtattam, hogy maxra húztam a ventit. 1200 rpm-en is ennyi a hőmérséklet, csak megpróbáltam az FPU-t. A házban nagyjából 7-800 között mennek a ventik. Sajnos az Arcticnál a ventik bizonyos fordulatokon pulzálnak.
Amúgy Ti valami spéci programmal szabályozzátok a ventiket, vagy biosban huzgáljátok a pöttyöket mint én?
A lényeg, hogy az Arctic nem vall szégyent és nem SZAR! ---> Ez így van! Én is ezt mondtam, csak Nekem valahogy nem jött be. Viszont, tetszik a robosztus radi rajta. Az nagyon menő .
(Még a végén megköveztek, mert korábban azt mondtam, hogy nekem nem jött be mégse a radi )Az utóbbi nekem az elején furcsa volt, de valóban, az normális.
[ Szerkesztve ]
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Szabikaa20 #14575 üzenetére
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Szabikaa20 #14545 üzenetére
Az X72-höz és a Z73-hoz ilyen kábelt adtak. Nem tudom miért, de mintha azt olvastam volna, hogy ezt az X73-hoz, X63-hoz nem adták.
boogie84 igen, kb ugyanott vannak.
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz boogie84 #14532 üzenetére
Ez az EK basic ugyanaz mint a csicsa nélküli? Mert ha igen, akkor GN-nek van róla tesztje. igaz, ebben nincs benne a Corsair.
@Többiek: Le a kalappal előttetek
Rakjatok ki bench eredményeket kérlek. Jó lenne látni, hogy mondjuk maxon mit tud a kicsike FPU teszt alatt olyan 5GHz környékén a 38-as radi.Én a krakennel ezt tudtam kihozni 1.29V-on nem tiszta FPU-val:
Fogalmam sincs ez mennyire jó vagy sem. Talán über noctua ventikkel és push/pullban lehetne javítani, de ha így is van, megvárom a fekete NF-A12x25-öt...
Meg talán még 140-es ventikkel lehetne vinni a légáramot jobban..És igen, nagyon jó az LF II 360
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Szabikaa20 #14526 üzenetére
Mert a SATA vezérlőn a CPU vagy AIO pump header mellett van még egy 3-as osztó a ventiknek. Akkor ezek szerint a Tiédhez sem járt?
-
Capt.Obvius
aktív tag
Itt vagyok közben én is, csak tesztelgettem.
Nagyon kíváncsi lennék egy 10900K-ra is mit tud FPU teszt alatt 5.2GHz-en AIO alatt.
Most ez van 4.7GHz alatt 1.235V core volt-nál (még megyek lejebb) FPU-val:
Csak CPU tesztel meg nevetséges:
Voltam 5GHz-en is, de ott minden venti csutkán 91 fok FPU alatt. Eszement volt. És ami érdekes volt hogy a 20 perc alatt a folyadék hőmérséklete nem változott. 30 fok volt stabil.
Vajon mit tudhat egy épített víz?
Az FPU teszt mennyire mérvadó? Úgy értem ha mondjuk fullban renderelnék, akkor azt az értéket kapnám? Vagy nézzek meg egy Cinebenchet, mert olyankor az lesz a nyerő? Vagy mi célt szolgál ez a csutka teszt?
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14493 üzenetére
Vagy tényleg mi nem csinálunk jól valamit? De tényleg eddig akárhány tesztet néztem, mindenhol vert mindent a 360-as és 280-as változat. De még ilyeneket is hogy X72, H115i, H150i stb...
Erre beraktam és puff 94 fok -
Capt.Obvius
aktív tag
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Capt.Obvius #14478 üzenetére
Na tegnap óta kicsit többet olvastam és több tesztet is néztem a HT on/off dologról. 4-és 6 magon van diffi, ez látszik is, de 8 magon, ha csak gamekre vetítjük szinte nincs is különbség.
Azonban, ha olyan feladatot szeretnél végeztetni, ami kihasználja a szálakat, ott már biztos lassulás fog jelentkezni.
De ezt Warzoz kollega eldönti, hogy jó ez így vagy sem -
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14476 üzenetére
Igaz, mert sok helyen pluszt adhat. De talán 8 magon nem is igazán fogja észrevenni.
-
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Szabikaa20 #14464 üzenetére
Hát úgy látom nem sok mindent lehet arra kötni
Includes an NZXT RGB connector for compatibility with our Aer RGB 2 fans or NZXT RGB accessories - ezt külföldi fórumok is megerősítik
[ Szerkesztve ]
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Capt.Obvius #14462 üzenetére
Jah, a lényeg kimaradt. Azt a maradt kábelt az alaplapra nem tudod közni mert ott nem anyu van hanem a pöckös fiúka elvileg erre kellene az összekapocsolt RGB ventiket rakni, mert megkapják a feszt is és lehet a színeket is változtatni.
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Szabikaa20 #14461 üzenetére
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Szabikaa20 #14458 üzenetére
Nagyon szép lett, gratula hozzá
A hűtésen csodálkozom, mert annál amit írtál mérföldekkel jobbnak kell lennie Mondom ezt úgy hogy nekem is ez a procim van 5GHz-en. Pumpa nálam 70-75%-on van alapból, a venti meg 51 és 61% (1000-1200 rpm).
Hangosak a gyári ventik az biztos, de vissza kell fogni őket, ne hagyd felpörögni.
(A fentebb látható képen P12-vel hűtöm a radit, de lehet bepróbálom az RGB verzióját is)A világítás: a Z73-hoz az sata kábelen van RGB csati. Neked nincs? Mert azzal elvileg össze lehet hozni.
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Dr.Zolo #14455 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy jó lesz. Lehet hogy sokat kell állítgatnod majd míg számodra tökéletes lesz, de jó lesz.
A Be Quiet! Pure Loop 360-ról még nem sokat olvastam, pedig az is tetszetős. Bár ez is csak azóta fontos mióta üveges házak léteznek Tökös koromban még annak örültem hogy volt gépem, meg hogy kussban csinálta a dolgát és lehetett nyomni a carmageddont meg a simcity 3000-et -
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14449 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
Egy PHANTEKS PH-VGPUKT_02 Vertical GPU-Bracket van beépítve. AQUA rendelés volt 12-ért, de most csak a merlinnél van 17-ért
De most nézem, merlinhez megérkeztek az új phanteks AIO-k Nagyon tetszettek amikor bemutatták őket.
1,47 kilót ír csak a 360-asra. Mibúl van az műanyagból?
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Dr.Zolo #14445 üzenetére
Igen, nézegettem ezeket már, mert gondolkoztam komplett vizes rendszeren, de még mindig sokallom érte. Most odamértem, és ha meglesz az ITX alaplap, akkor babán elfér elől az X72 fejjel lefelé. Már nagyon várom, de még előtte éjszakai pillangónak kell állnom, hogy vegyek még egy monitort, vagy becsréljem 2 27-esre
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Dragon3000 #14441 üzenetére
Tényleg 40-es a radi
Bakker meg van még az X72-m. Nem vállalkozik valaki átszerelésre?
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Dr.Zolo #14439 üzenetére
A beállításokkal nekem sem volt gondom, mindenhogy teszteltem, de valahogy nekem adta azt a tesztek alapján top 1 vagyok dolgot.
Amit írtál még, hogy rátölteni meg ilyenek, hát úgy már tuti nyerni fogsz
Kíváncsi lennék egy X73 esetében mondjuk 30 mm-es radival mi lenne az eredményMost legalább olyan amilyenre mindig is vágytam. Ultra csendes gép. Most sem hiszem el, hogy 29%-os venti fordulaton megy végig és 50 fok körül van gémek alatt. OKé a radin 51%-osak a ventik, de nem hallom.
[ Szerkesztve ]
-
Capt.Obvius
aktív tag
Szerintem ez szép eredmény. 360-as NZXT-vel hűtőm a 9900KF 1.29V fesz mellett. Nekem így átlag 70-76 között ugrál teljes terhelésen a peak pont meg 84.
A radi fent van ha jól látom ugye? Kifelé fújnak vagy be? Ha ki, akkor az oldalsó ventik fújjanak befelé, úgy egy kicsivel finomabb levegőt szív ki a radin keresztül.
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Dr.Zolo #14430 üzenetére
Hely akkora lesz benne, hogy bálokat is rendezhetsz.
Saját tapasztalat: nekem eddig viszonylag kisebb méretű házaim voltak. Az utolsó egy fractal mesh s2, de az is eltörpül az enthoo pro2 mellet.
Az egyetlen hátránya, hogy nagy, de akinek van helye (ha meglesz a dual system akkor megy asztal alé sajna) annak simán ajánlom az ekkora böhömkéket. Tágasak, szépek, és nehezebb felfűteni a benne lévő teret. Én többet kicsi házat tuti nem veszek. Ez a phanteks engem megvett kilóra. -
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Szabikaa20 #14420 üzenetére
Ha jó a bejövő légáram (márpedig ebben a házban kiváló), akkor akár felülre is rakhatod, mert a kártya hőjének egy részét a hátsó venti előbb fogja kiszippantani
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Dragon3000 #14376 üzenetére
Szép pofon nekem . Szerintem nem is szabadna dolgoznom ma, pedig én vagyok az ügyeletes
kíváncsi leszek mi az ami kijön eredménynek, ha emeled a pumpát és a venti alapot.
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Warzoz #14370 üzenetére
Szerintem alacsony a pumpa görgéje. Dragon3000 kollegának igaza van. vissza van fogva a pumpa.
Nálam ilyen: -
Capt.Obvius
aktív tag
Ilyen lenne a géped Neked is?
A 280-as AIO NZXT x62 (most csak azért mondom mert vol ilyen) elbír a 9900K-val is. Ha meg a kártyán G12-van akkor max 50 fokos ezzel a 120-as radival isAz elrendezést én vátoztatnám. elől vagy így vagy pull módban a radi, fent befújnék szintén, és hátul nagyon jó minőségű és csendes ventivel a radi kifelé (mert bármit is csinálsz, a legtöbb levegő ott fog kimenni)
És akkor megmarad a 3 14-es venti is elől + HDD rack
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Dragon3000 #14356 üzenetére
ohh igen bocsesz. Azt látam csak hogy oldal panelra is mutatja, de most nézem kell hozzá bracket
Amúgy függ attól milyen procit kell hűteni. Szerintem ha 280-as radi kerül oda egy 9900K-t is mondjuk a korábban említett 4,7 GHz-en simán 77 fok-os max peakkel tud tartani úgy, hogy szinte meg sem szóla, és akkor le sem kell mondani a 3 ventiről elől és a HDD-ről se.
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Szabikaa20 #14351 üzenetére
Kíváncsi voltam én is erre, mert nekem 4,9-en ment a proci végig. Levettem 4,7-re 1.235V-al. Hát így a peak 70 fok 360-as radival, úgy, hogy a házban 700 rpm-el mennek a ventik, a radin ilyenkor meg 1200 rpm. Néma csend és hullaszag
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14331 üzenetére
Sajnos szinte senki nem fogja tudni úgy elhelyezni, elől/oldalt úgy hogy lentre keüljön a tömlő.
Nekem is oldalt van, de magasabban van a teteje mint a blokk maga.Az első 2 percben levegős lesz hiába mozgatod ki, de van megoldás. Fel kell tolni maxra a pumpát és megjáratni. 2 perc és huss néma csend
-
Capt.Obvius
aktív tag
-
Capt.Obvius
aktív tag
Ez milyen házban?
Sajnos az Aida teszt nagyon nagy peak értékeket tud generálni nem tudom hogyan. Arctic ventiket használok, melyek a házban 75 fokig 51%-on, majd utána ő szabályozza mennyi kell. Egyedül a hátsó 14-es van 71%-on alapból, de így azt sem hallom.
A pumpa 70%-on van alapból, majd 70 foktól 75%. Rajta a ventik 51% 50 fokig, utána 61% 75 fokig és úgy még emelkedik. Ez azt jelenti, hogy 1000-es fordulat alapon, 1200 körül terhelésen. Allergiás vagyok a zajokra (de csak a pc)[ Szerkesztve ]
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14309 üzenetére
Jájjj! Ne is mond a copást! Tegnap szét kaptam, mert volt időm rá, de vagy 1 órát nézegettem, hogy hogyan is legyenek a ventik.
A korábban linkelt videó alapján (hiába lehet szinte mindenhova), az egyetlen 14-es venti a házban hátul van kifújóban, a többi mindenhol 12-es. Érdekes, de elvileg hatékonyabban és halkabban lehet őket üzemeltetni. -
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14295 üzenetére
Hali,
Na benn van a házban az új egység?
Tegnap találtam egy ilyen videót. Hátha másnak is segítség az építéshez
[ Szerkesztve ]
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz boogie84 #14269 üzenetére
Jól van na
Tesztelgettem . Így jöttem rá ezekre a csodás felfedezésekre.
Amúgy ezt a kombót én is meg tudom csinálni, csak még tudok előlről is friss levegőt szívni.
Szóval Te az enthoo pro 2-ben hogy raknád a ventiket? Minden be és a radi ki? Mert ez azt jelentené, hogy fent 3 be, hátul 1 be, alul 3 be, elől 4 be, 3 radi ki -
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14267 üzenetére
Sorry, igaz. Rémlett pedig korábbról
Plusz infó még a korábbiakhoz. A push/pull kifelé oldalt felesleges. Teszteltem még most meló előtt és nem ér többet. Ugyanazokat a húmérsékeleteket produkálta. Szóval push és kifelé oldalt. Legalább lehet spórolni ventin és a zajon is
A szombat mindkettőnknek nagy menet lesz
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14260 üzenetére
Neked O11-ed van ugye? Abban asszem mintha közelebb lenne az oldalsó nyílás a laphoz mint nekem a phanetksban. Majd úgy is oda próbálgatod mindenhova
A vertikális VGA elhelyezés miatt is (bár nem hiszem el), nyertem 4 fokot a kártyán
Nagyon szurkolok, hogy jó legyen és várom a beszámolód róla. -
Capt.Obvius
aktív tag
válasz turistakolbi #14257 üzenetére
Szia,
Igen, ki kellett forgatni elég rendesen ahhoz, hogy ne legyen bubi hangja. El is csendesedett hála az égnek
A másik amit mondtál, hogy kifelé nyomja, álmomban sem gondoltam volna, de bejött. Tényleg -5C-t nyertem vele. El se hiszem.
Az X73-ban nem tudom mi van, de holnap kiderül mit tud a kicsike. csilivili LCD nem kell bármennyire is tetszik, de a gép az asztal alatt van és nem mellettem -
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Dr.Zolo #14256 üzenetére
Gondolkoztam én is ilyenen, de nem játszok ezzel most. Alig 1 napja van nálam a hűtő. Már újra a dobozában pihen a kicsike.
Ami biztos, ennek a radiatornak plafonon a helye, vagy ha kisebb a ház, akkor elől fejjel lefelé. Maga a hűtő zseniális darab, de valamiért nálam 4 fokkal elmarad a krakentől. Ez van. Ennyiért ez így tényleg bestbuy. A 10-es szériás intelt biztosan könnyebb hűvösen tartani mint a 9900KF-et.Motion_Blur
Tegnap éjjel már nem volt kedvem normálisan összerakni a gépet, ezért az oldalsó panelban nyomtam kifújó módban. Meglepetés! 5 fokkal hűvösebb lett mint ha szívná be.
Szerintem próbáld ki úgy is. Lehet Neked még fejjel lefelé is odafér. Nagyon hosszú a csöve -
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14253 üzenetére
Nem aggódom
Valakinél hamarosan jó helyen lesz.Nekem pedig úton az X73.
Egy kis utószó: Nem húzom le az LF II 360-at mert bitang jószág és teszi a dolgát. Kipróbáltam, mert szinte minden tesztben ez jött ki a legjobbnak, de nekem valahogy mégsem az igazi. Top radiként elhelyezve a legjobb szerintem.
Akit érdekel egy 2,5 órát ment hűtő, az szóljon
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Warzoz #14251 üzenetére
X72-től sajna
Tényleg nem tudom miért. 3x tettem fel le, mindannyiszor újrapasztázva (Kryo, Noctua NH2, MX4), oldalt, felül, és valamiért nem adta ki.Sokkal feljebb engedte a hőfokot mint az X72. Komolyan nem értem. És ráadásul mindezt úgy hogy a Kraken alatt néma csendben 80 fok teljes AVX-en, ennél meg felszáll a gép.
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Capt.Obvius #14249 üzenetére
Megvolt ez is
2 fokkal elmarad a krakentől. Részemről marad elaz NZXT széria.
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Motion_Blur #14248 üzenetére
Kipróbálom fent most, de én nem oda szerettem volna eredetileg hanem ahol a képen is van. Utolsó próba
-
Capt.Obvius
aktív tag
Na végeztem a beszereléssel és a tesztekkel. Még jó hogy az arcom nem látjátok
Nekem ez az arctic nem jött be, pedig most azt mondom nem is randa . Valami nem stimmel, pedig már 40x szereltem hűtőt le fel, szal a bekötés, a paszta minden jó.
Ugyanazt a szabályzást adtam neki mint a kraken esetében, de nem tartja alapon se a hőfokokat. Úgy ugrál, mintha trambulin lenne alatta. Direkt kimozgattam a radit, a pumpát mindent, hogy ne legyen levegős, ennek ellenére az elején elkezdett fröcsögni. Mondom ok. Ismét átmozgat, elhallgat. A radinál egy kicsit hallani ahogy csordogál a víz, de az már minimális.
A korábbi venti szabályzás esetén meg sem szólalt a gépem, most pedig visít a venti ha beugrik magasabb tartományba.
Semmi rosszindulat nincs bennem meg semmi ilyesmi, de egyelőre a tesztek nem mentek jól.
Előzőleg AVX benchel 85, max 87 volt a toptop peak hőmérséklet. Most 91-nél állítottam leAzért csatolok pár képet
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Capt.Obvius #14232 üzenetére
OK, hülye voltam.
meg is van a válasz
How many fans can I operate on my water cooling system? Can I also use them in push-pull configuration?
The number of fans connected in series depends on the output of the motherboard. Motherboard fan connectors typically have an output of 1 to 2 amps. The current rating of our fans can be found on the back of the motor hub and under the technical details.
Example using the Liquid Freezer II 360: The water pump and the VRM fan together have 2.7 W/0.225 A and a P12 PWM fan has 0.96 W/0.08 A.
Water pump and VRM fans as well as 6 fans in push-pull configuration can easily be connected in series on a 1 amp motherboard connector. -
Capt.Obvius
aktív tag
Na egy kis helpet kérnék. Most kezdem el összerakni a cuccot, de ugye a CPU FAN headerre kel kötni mindent.
1A-t tud a ez a port. El fogja bírni a pumpát, a kis ventit, meg a 6 P12-es ventit? Alapból tudom, hogy viszi a 6 ventit, csak hogy így pumpával együtt is?
-
Capt.Obvius
aktív tag
válasz Dragon3000 #14223 üzenetére
Na ezt most itt mindenki előtt megígérem, ha nem lesz jó, akkor leboltoljuk
-
Capt.Obvius
aktív tag
Megjött ebben a szent pillanatban az LF II 360. Este remélem meg tudom már tekerni a nyakát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest