Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Aktív témák
-
up
senior tag
Jobbat mondok: havernál Kyro csipes Hercules kártyával NFS6-ban csak az autóknak van textúrája, bármely más objektum (ideértve az eget is) tök vörös, és ilyen feliratot tartalmaz: bad actors, no cookies. Elképzelésem nincs, hogy mi lehet a gond. A demóval is ezt csinálja, tehát szerintem nem az a gond, hogy a tdk kiadású van meg neki. Asszem legutóbbi driverrel, de ennyire nem vagyok képben. Ha van ötlet, ne habozzatok! :)
-
WaterLo
aktív tag
Van egy kis gondom : LFS, valamint NFSHP2 alatt (több játéknál nem néztem) is az autókról ''eltűnt a fényes felület'', azaz nem verődik vissza az autók felületén a környezet, matt színük van. Sajna nem tudom, milyen közbeavatkozás eredménye lett a dolog, ami független drivertől, bios-beállítástól, és a WinXP reinstallal sem változott. Tesztprogramoknál nem jelentkezik.
A kártya egy Radeon 9700pro.
Minden ötletet előre is köszönök.
Aktív témák
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- AOC AGON PRO AG276QZD2 2K/240HZ/0.03ms
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest