Keresés

Aktív témák

• 04ahgy

nagyúr

válasz Rick4 #11114 üzenetére

Feddéssel kell, hogy kezdjem reakciómat! Kedves PH! addikt fórumtársunk képes volt a szigorúan lelkére kötött összegnél többet utalni!

Privát, az ő hozzájárulásával idézve, én billentyűzetemtől írattatva:
    "Kedves funkcionális analfabéta úr... ;] ;) Nem esett le, hogy nincs kétezer, vagy csak megpróbáltad elmismásolni a kevesebb pénz fizetését? Ejnye-bejnye. Másfélezer van, esetleg 1490 helyett, hogy kerekítési ösztöneid kiélhesd. Mert ugye 1490-ről nézve már az is kerekített. Valaki most engedni fog, úgy érzem. Tehát 1500 pénzről van szó. És ha nem vagy hajlandó, akkor nyilvánosan a fórumon leírattatom veled, hogy "1500-at utalok HGyu-nak. :D Ha többet utalok, vállalom bannolásom következményeit.""

Ezt nem tartotta be, és elutalta a munkadíj túró rudi árát is a postaköltséggel. De a fentieket én szerződésszegésnek veszem.

Tehát, ha a kedves döntőbizottság úgy értékeli, hogy ezen szerződésszegése nem gyilkolja ki a részére való pirospontot, hát az vésessen be részére. (Mert egyébként ő sem kevésbé korrekt ám. :R)

Mod.: nem volt a kvalifikációnak megfelelő a hsz-em, tehátakkor piros pötty Rick4 részére.

Ámen!

• PHM

addikt

válasz Rick4 #5837 üzenetére

"reméljük nem fertőző"
    A korrektség nem baj, ha fertőző. :)
    (Bocsi, gonosz vagyok, nem tudtam kihagyni.)

Aktív témák