- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
insight
aktív tag
válasz
Thunderzolee #31901 üzenetére
Köszönöm szépen az összefoglalót, megnézem ezeket.
A B opcióm az összecsukható e-bike, nekem a rásegítés is jó, de ott tuti gondjaim lesznek a pakolhatósággal. -
insight
aktív tag
válasz
Thunderzolee #31897 üzenetére
Féltem, hogy ezt a választ kapom, de akkor legalább nem kínlódok egy alkalmatlan pálcikarollerrel. A lime-os rollerek amúgy vígan visznek engem, dombra fel is akár, az a méret (ha összecsukható) még talán befér a kocsiba.
-
insight
aktív tag
Adjatok tanácsot egy lusta boomernek pls.
Olyan elektromos rollerre lenne szükségem, ami:
- 115 kg-mat kényelmesen mozgatja
- lehetőleg nagyobb kerekű, mert rossz minőségű úton is használnám
- 40-50 km-t meg tud tenni egy töltéssel (plusz az én súlyommal, dombokkal tarkított terepen)
- nem brutál nagy, mert kisméretű és nehezen hozzáférhető csomagtartóba kellene betennem.
Keretet nem szabok meg, de nem érdekel se a márka, se a kinézet, használati tárgynak kell, 25 km-re levő autószerviz esetenkénti megközelítésére. Elektromos bicikli jobb lenne ehhez az úthoz, de azt nem tudom behajtogatni a veterán szarjaimba.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged