- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Packersbay
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó téli kesztyűt a tavaly kapott decathlon-os sztem alap téli bringás kesztyűben már 3-4 km után fázik a kezem. Olyan 10 km-t kéne kibírnia hogy ne faggyon le a kezem. A sebesség nem sok max 25-30 lenne. Illetve már próbálta valaki a futureboard-nál kapható fűtött kabátot? 19e-ért ha jó akkor lehet megvenném.
-
-
Packersbay
tag
Sziasztok! Xiaomi pro 2-nél találkozott már valaki gázkar nyikorgással?Ha igen, hogy lehetne megszüntetni?
-
Packersbay
tag
Sziasztok! 7-8 éves gyereknek létezik már kisebb teljesítményű e-roller, illetve a sima deca-s rollerekhez létezik gyerekhordozó. Használ esetleg valaki ilyet a rollerén?
-
Packersbay
tag
Sziasztok!
Eddig a Xiaomi rollereket nézegettük,de hátha tudtok jobbat tőle ár-érték arányban.
2 db rollert vennénk, mindketten 90-100kg között vagyunk. Napi 5-10km lenne a távolság. 90%-ban sík terepen lenne mennénk de 1-2%-os emelkedő előfordulhat. Én 200e/db-ra gondoltam mint max rákölthető pénzmennyiség. -
Packersbay
tag
Sziasztok!
Vettem egy Decás rollertown xl7-t. eddig még vagyok vele elégedve viszont az összecsuklással gondom van. Megnéztem pár videòt,de hiába nyomom lent a kis pöcköt az meg se akar mozdulni. Nektek hogy sikerül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest