- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloo79
tag
válasz
wanted5 #16605 üzenetére
De megint átlagember szempontjából nézve átlagjóska nem fog sisakot meg egyéb dolgokat venni,
Hogy ez mennyire igaz!
Rajtam sisak, térdvédő, protektoros kesztyű (és még ezt is kevésnek érzem, de mire hazaérek, a hátamon lévő nehéz táska miatt tiszta víz a hátam így is), és a 2x20 km során, amit naponta megteszek, 10 rollerrel szembejövő közül talán kettőn van sisak. Slussz. -
baloo79
tag
-
baloo79
tag
válasz
Richard #14673 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Teljesen jó ez a hatótáv így.> Arra viszont készülj fel, hogy a lelkedet is ki fogja rázni a tömör gumik miatt.
Igen, a tömör gumi kicsit engem is elriaszt, mert oké, hogy így gyakorlatilag elfelejthetem a defektet, de a bicikliutak nem a tükörsimaságukról híresek (tisztelet a kivételnek), legalábbis arra, amerre mennék. Emiatt kicsit a Kugoo M3 felé húzok..
> vettem egy Kaabo Wolf Warrior X-et
Persze, ahogy ismerem magam, biztos fogok majd feljebb váltani én is idővel, de egyelőre első rollernek erre a távra elégnek érzem a Kugoot / Kuickwheelt is.
-
baloo79
tag
válasz
wanted5 #14653 üzenetére
Köszi!
A melóhelyen tudnám tölteni a paripát, azzal nem lenne gond.
Igen, a bicikliút, pláne a Hungárián, nem a legjobb, legalábbis emlékeim szerint (régebben bringáztam ott), és ráadásul kénytelen vagyok olyan helyen is menni néhány 100 métert, ahol nincs még járda sem, csak egy ösvény. Lemenni ott az útra az autók közé tuti nem fogok. (És máshol sem.)Engem némely autós sokkal jobban lefáraszt, hogy nekem kell kitalálnom, hogy éppen mi lesz a következő reakciója.
Na meg a dugó.
A mai időjárás tette be a kaput, hazaérni majdnem annyi idő volt autóval, mintha BKV-vá váltam volna.
Ráadásul nem is esett akkor már, úgyhogy végig simán rollereztem volna, ha lenne. -
baloo79
tag
Sziasztok!
Már egy ideje szemezek az elektromos rollerekkel.
Két, kinézetre gyakorlatilag megegyező maradt (egyelőre) a kosárban (de ha van jobb ötletetek, ne tartsátok magatokban) :
Kugoo M3, illetve a Kuickwheel S1-C PRO.
Annyi az eltérés közöttük, ahogy néztem, hogy a Kugoo-nál az első kerék felfújható, a hátsó, meghajtott kerék tömör, míg a Kuickwheelnél mind2 tömör.Van valakinek tapasztalata valamelyikkel ezek közül?
Melózni járnék vele Budapesten, és az agglomerációban, 20 km oda, 20 km vissza, emiatt nem lenne hátrány, hogy az átlagosnál jobban vízálló legyen a roller.
75 kg vagyok, hátizsákkal együtt max 90.Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hobby rádiós topik
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest