- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hondahun #29231 üzenetére
Nekem is 10-12 évesek a lányok, normál pálcikarollerekkel járnak. F2, F2 Plus, G2, 4 Pro (2nd gen).
Az F2-ket én szebbnek tartom a Xiaominál, ill. a Xiaominak halványabb az index talán egy fokkal.
De Segwaynek pl ha bekapcsoljuk az index csipogását, idegesítően hangos, mig a Xiaominak csak halkan csipog.Ezt a listát te is átnézheted.
Most csak ezek vannak itthon:
G2, 4 Pro (2nd gen), F40
(Az F40 az ugyanakkora mint az újabb F2 sorozat.)Itt talán látszik a kormányok magassága. F2 valamivel alacsonyabb a Xiaominál is.
Trepnik mérete:
Xiaomi kisebb, az F2 sorozatnak hosszabb valamivel, hátrébb lehet állni pl a kormánytól.
-
válasz
hondahun #29214 üzenetére
Szerintem se erőltesd a Kugoot az állítható magasságú kormány miatt.
Ekkora magassághoz is nyugodtan használhat normál méretű rollert. Pálcikarollert keresel?
Segway E2 Pro
Segway F2 sorozat
Xiaomi 4 Pro (2nd gen)
Esetleg G30 DHGaterőlEzek vannak 200ezerig.
A hatótáv igény szokott dönteni inkább.
Emelkedőkön is fogja használni? -
DigitXT
félisten
válasz
hondahun #29214 üzenetére
Léteznek ilyenek, de kompromisszum: plusz holtjátékot ad hozzá az állító mechanizmus (egyik csőben csúszik a másik cső). Persze emiatt kompaktabbra össze lehet csukni, ez előny, meg ha nő a gyerek, lehet feljebb is állítani, de amúgy 154 cm már nem olyan kicsi, talán egy alacsonyabb fix kormányú roller megfelelő lehet. Ha mindenképp állítható kell, ilyen e-twow típusú rollereket találsz (olcsó klónja a Kugoo S1, az olcsóságának minden hátulütőjével), csak jellemzően 200K fölött mérik őket. Esetleg használtan ki lehet fogni... (A linkelt modell mondjuk li-po akkus, szóval nem a legjobb választás, de hát ez az olcsó.)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged