Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien13
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
A hajtott kerék amúgy nem kopott le, ha ilyen az út?

Nos, az első, hajtott kerék eleve ropcsosabb, a hátsó gyárilag necces... pont a fúvott keréken agyaltam, mikor megláttam az új verziót, ahol már a hátsó gumi is olyan barázdás, mint az első.
A rollernek két tulajdonságát imádom: a gyorsulást-sebességet, és a mások által csicsának titulált kijelzőt. Amúgy volt, hogy fekvőrendőr karistolta az alját. Egy fém kábeltakaró az úttesten úgy megpattintotta az első kereket, hogy mákom volt, hogy addigra elszálltam a roliról. Ha nem ugrom le róla es dobom el, most plasztikai sebészre gyűjtenék arcilag, akkorát zúgok. Sajnos itt ezekre is fel kell készülni, állandóan út-felbontanak, említettem a nyomi dísztéglát (nooormális? Panelövezeten végig billegő dísztéglás, rázós bicikliút
), akadálymentesítés címszóval 2-3 cm járdapadka stb. Szóval bármennyire imádom az S1-et, nem ide való. 😞 A Plus már legalább kicsit felugrathatónak néz ki... a Pro-ra írta egy értékelő, hogy a hajtott pumpált kerék gumija állandóan egy ponton kidörzsölődött - konstrukciós hiba. Cserélnie kellett tömörre. Mivel nekem az effajta kapacitásom (tuning, motorrész-csere stb.) kb. nulla, eléggé bajban vagyok. Meg jó lenne a BLCK FRD-t kihasználni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), akadálymentesítés címszóval 2-3 cm járdapadka stb. Szóval bármennyire imádom az S1-et, nem ide való. 😞 A Plus már legalább kicsit felugrathatónak néz ki... a Pro-ra írta egy értékelő, hogy a hajtott pumpált kerék gumija állandóan egy ponton kidörzsölődött - konstrukciós hiba. Cserélnie kellett tömörre. Mivel nekem az effajta kapacitásom (tuning, motorrész-csere stb.) kb. nulla, eléggé bajban vagyok. Meg jó lenne a BLCK FRD-t kihasználni...