Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senais
aktív tag
válasz
petipetya
üzenetére
Kivettem, ugyanaz a hang csapágy nélkül is (az már más kérdés hogy visszarakni nem tudom mert amivel kiütöttem beleszorult a csapágyba...). Olyasmit olvastam hogy a keréken belül elkezdett levállni valami külső rész és annak a hangja lehet ez. Bárhogy is nem érzem biztonságban magam rajta és 205mm-s spartan kereket sehol sem találok. Ebből új vásár lesz

Razor A5 airnél csak az alacsony "fedélzet" a probléma? szemezek a levegős kerékkel (nemtudom mennyire lehet pótolni egy ilyet ha szétmenne), mert bicikliút így vagy úgy, odarakják a veserezegtetős utat oda is...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest