Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PociAti

őstag

válasz enginev3.0 #33503 üzenetére

Egyes szerelők szerint az önjavító zselé réteggel ellátott kerekek is kerülendők, minden más slime és egyéb megoldások meg csak még rosszabbak.

Segway-Ninebot által használt zselé réteg is nagy melegben meg tud folyni, aszimmetrikusan átrendeződni, ami aztán szétveri a csapágyakat, és az meg rántja magával a többi problémát. Olcsó önjavító réteggel rendelkező abroncs vélhetően ennél csak rosszabb lehet.
    És ami nem gyári körülmények között kerül homogén rétegben az abroncs belső felületére, az szinte garantáltan egyenlőtlenül oszlik majd el. Mert ha kevés kerül bele, akkor semmit sem ér, de ha sok, akkor az nem úgy fog elterülni. Vagy nem tapad meg.

Valójában ha rendezettek az utak, nincs különösebb veszélyeztető körülmény, akkor a szimpla (zseléréteg nélküli) guminál nincs jobb megoldás.

• alphamooncam

őstag

válasz enginev3.0 #33503 üzenetére

OK ! Amit javító habbal befújsz az azután kuka.

Gáz üzemű a Suzukim,és a pótkerék helyén van a gáztartály- pótkerék meg nincs.

Defektem volt, szart sem ért a hab. Most hab és pótkerék nélkül hajtom a kocsit.

Vagy rendesen gumitüskével ragasztóval megcsinálod az út mellett ahogy a nagy könyvben meg van írva, vagy tolod hazáig. Javítás menetéről meg találsz videót a YT-on.

Az a gumi számíts rá már nem lesz többet gumi.

Szerintem nem érdemes még megpróbálni sem a javítgatást ( főleg ha sem szakértelmed, sem szerszámod nincs hozzá ) be kell tolni a szerelőkhöz szenvedjen ők vele... szerintem

P.S: kell egy hozzáértő gumis aki megmondja milyen méretű és anyagú gumit vegyél hozzá, ami megint nem lesz egyszerű.

Új hozzászólás Aktív témák