Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

DigitXT
félisten
válasz

Reggie0

üzenetére
						Tök nem életszerű, hogy nyakmerevítővel kiugrik a mentőből, és odamegy a vétkeshez alkudozni, de tegyük fel, hogy megtörténik. Játsszuk azt, hogy Te vagy a vétkes. Mégis miért fizetnél zsebből, bemondásra 300K-t, ha egyszer van köteleződ?
 Biztos arra gondolsz, hogy a bonus-malus besorolás leromlása hosszú távon drágább, így megéri: nade miért pont 300K?! Úgy tudom, hogy a megítélt kártérítés összegét lesz lehetőség rendezni a végén, ha úgy döntesz, és megtarthatod a bonust is. Nem vagy kárszakértő. Honnan kellene magadtól, a helyszínen tudnod, hogy mennyit csengessél? Nekem úgy hangzik az egész, mintha nem lenne biztosításod, és el akarnád tussolni az esetet. 
 Szerintem az ember azért fizet KGFB-t, mivel alapvetően annak a feladata a kártérítés. Nagyon csúnya dolgok tudnak kijönni amikor valaki további, "kitalált" károkat is le akar verni az ellenfélen: rémlik a stólbucis eset, amikor az ürge járóképtelenné vált, papíron, aztán lebukott, hogy amúgy létrára mászkál, és szedi az almát. Vagy valami ilyesmi. 
 Szerintem az sem korrekt, ha a biztosító nem fizeti a valós kárt, ám az se, ha lehúznak: természetesen az sem, ha a biztosítót húzzák le, bár ez szokott a legritkább eset lenni, illetve ha sikerül, azt meg biztosítási csalásnak hívják, de ez megint messzire vezet. 

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Apple asztali gépek
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Jogsik - tanuljunk vezetni
 - Google Pixel topik
 - Yettel topik
 - Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
 - BIOS topic
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Vigneau interaktív lokálblogja
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
 - Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Biztos arra gondolsz, hogy a bonus-malus besorolás leromlása hosszú távon drágább, így megéri: nade miért pont 300K?! Úgy tudom, hogy a megítélt kártérítés összegét lesz lehetőség rendezni a végén, ha úgy döntesz, és megtarthatod a bonust is. Nem vagy kárszakértő. Honnan kellene magadtól, a helyszínen tudnod, hogy mennyit csengessél? Nekem úgy hangzik az egész, mintha nem lenne biztosításod, és el akarnád tussolni az esetet. 
 Szerintem az ember azért fizet KGFB-t, mivel alapvetően annak a feladata a kártérítés. Nagyon csúnya dolgok tudnak kijönni amikor valaki további, "kitalált" károkat is le akar verni az ellenfélen: rémlik a stólbucis eset, amikor az ürge járóképtelenné vált, papíron, aztán lebukott, hogy amúgy létrára mászkál, és szedi az almát. Vagy valami ilyesmi. 
 Szerintem az sem korrekt, ha a biztosító nem fizeti a valós kárt, ám az se, ha lehúznak: természetesen az sem, ha a biztosítót húzzák le, bár ez szokott a legritkább eset lenni, illetve ha sikerül, azt meg biztosítási csalásnak hívják, de ez megint messzire vezet.