Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Reggie0 #30184 üzenetére

Tök nem életszerű, hogy nyakmerevítővel kiugrik a mentőből, és odamegy a vétkeshez alkudozni, de tegyük fel, hogy megtörténik. Játsszuk azt, hogy Te vagy a vétkes. Mégis miért fizetnél zsebből, bemondásra 300K-t, ha egyszer van köteleződ? :R Biztos arra gondolsz, hogy a bonus-malus besorolás leromlása hosszú távon drágább, így megéri: nade miért pont 300K?! Úgy tudom, hogy a megítélt kártérítés összegét lesz lehetőség rendezni a végén, ha úgy döntesz, és megtarthatod a bonust is. Nem vagy kárszakértő. Honnan kellene magadtól, a helyszínen tudnod, hogy mennyit csengessél? Nekem úgy hangzik az egész, mintha nem lenne biztosításod, és el akarnád tussolni az esetet. :F Szerintem az ember azért fizet KGFB-t, mivel alapvetően annak a feladata a kártérítés. Nagyon csúnya dolgok tudnak kijönni amikor valaki további, "kitalált" károkat is le akar verni az ellenfélen: rémlik a stólbucis eset, amikor az ürge járóképtelenné vált, papíron, aztán lebukott, hogy amúgy létrára mászkál, és szedi az almát. Vagy valami ilyesmi. :U Szerintem az sem korrekt, ha a biztosító nem fizeti a valós kárt, ám az se, ha lehúznak: természetesen az sem, ha a biztosítót húzzák le, bár ez szokott a legritkább eset lenni, illetve ha sikerül, azt meg biztosítási csalásnak hívják, de ez megint messzire vezet. :(

Új hozzászólás Aktív témák