Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BitRider
üzenetére
Vicces hogy tömegközlekedésre nem is kalkulál ezen a szakaszon. Szerintem egy pro 2 is elég lenne, ha fel van töltve Kelenföldön is felvisz a biciklis feljáron engem és súlyban én is 70 vagyok cuccokkal. Mikor már csak 30-35%-os a töltöttség, akkor kell kicsit lábbal lökni rajta, de előtte simán felvisz. Lefelé meg visszatöltés maxra állítva plusz fék. Maximum valamivel gyakrabban kell cserélni rajta féket, de még akkor is jobb árban van, mint egy dual motoros nagy roller. (szvsz)
-
Somatom
veterán
válasz
BitRider
üzenetére
10 nap múlva leszek otthon, akkor ki tudom próbálni G30 -cal. A János kórház melletti szakaszt érzem neccesnek. Onnan lefelé síma ügy, napi szinten járom. Egyébként rollerrel/bringával sztem az nem nyerő útvonal. Inkább rakpart, kacsa utca, Varsányi Irén utca, retek utca és úgy a Szilágyira. Kicsit hosszabb, de nyugisabb, mint az autókkal szemben fel a Hattyún, vagy a járdán bohóckodni a csalogányon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest