- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
BKV-val szoktam kombinálni (busz, metró, villamos), semmi gond nem volt. Boltba is járok vele, szintén nyista probléma. Biztonsági őrtől meg kell kérdezni, ha akadékoskodik, hogy mi alapon?
Latyakot még nem próbáltam, de szerintem felejtsd el... Már az esős idő is necces, mert aszfalton ugyan okés, de elég egy kis nedves falevél a járdán, és eltaknyolsz. Kicsi a kerék átmérője, a gumija elég merev, ezt nem szabad elfelejteni. A rusnya körülményeket bírja, a kérdés az, hogy te bírod-e. 
vikvuk
Márkától (és típustól) függ, hogy mennyit bír a kerék. Inkább a csapágy a kritikus szvsz, arra kell jobban ügyelni. Amúgy simán rá tudsz keresni neten, hogy adott kerékméretet milyen áron adják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Latyakot még nem próbáltam, de szerintem felejtsd el... Már az esős idő is necces, mert aszfalton ugyan okés, de elég egy kis nedves falevél a járdán, és eltaknyolsz. Kicsi a kerék átmérője, a gumija elég merev, ezt nem szabad elfelejteni. A rusnya körülményeket bírja, a kérdés az, hogy te bírod-e.