Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
BKV-val szoktam kombinálni (busz, metró, villamos), semmi gond nem volt. Boltba is járok vele, szintén nyista probléma. Biztonsági őrtől meg kell kérdezni, ha akadékoskodik, hogy mi alapon?
Latyakot még nem próbáltam, de szerintem felejtsd el... Már az esős idő is necces, mert aszfalton ugyan okés, de elég egy kis nedves falevél a járdán, és eltaknyolsz. Kicsi a kerék átmérője, a gumija elég merev, ezt nem szabad elfelejteni. A rusnya körülményeket bírja, a kérdés az, hogy te bírod-e.
vikvuk
Márkától (és típustól) függ, hogy mennyit bír a kerék. Inkább a csapágy a kritikus szvsz, arra kell jobban ügyelni. Amúgy simán rá tudsz keresni neten, hogy adott kerékméretet milyen áron adják.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest