Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
BKV-val szoktam kombinálni (busz, metró, villamos), semmi gond nem volt. Boltba is járok vele, szintén nyista probléma. Biztonsági őrtől meg kell kérdezni, ha akadékoskodik, hogy mi alapon?
Latyakot még nem próbáltam, de szerintem felejtsd el... Már az esős idő is necces, mert aszfalton ugyan okés, de elég egy kis nedves falevél a járdán, és eltaknyolsz. Kicsi a kerék átmérője, a gumija elég merev, ezt nem szabad elfelejteni. A rusnya körülményeket bírja, a kérdés az, hogy te bírod-e. 
vikvuk
Márkától (és típustól) függ, hogy mennyit bír a kerék. Inkább a csapágy a kritikus szvsz, arra kell jobban ügyelni. Amúgy simán rá tudsz keresni neten, hogy adott kerékméretet milyen áron adják.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Latyakot még nem próbáltam, de szerintem felejtsd el... Már az esős idő is necces, mert aszfalton ugyan okés, de elég egy kis nedves falevél a járdán, és eltaknyolsz. Kicsi a kerék átmérője, a gumija elég merev, ezt nem szabad elfelejteni. A rusnya körülményeket bírja, a kérdés az, hogy te bírod-e.