- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én egy mediamarktba járok (vidék), ott mintha megállt volna az idő a fotós részlegen (azt nézem, más nem nagyon érdekel). Ha bemegyek pár hónap (de lassan már 2-3 év) különbséggel, ugyanannak a márkának ugyanazok a cikkei vannak kint, így le is szoktam róla. Kb 150m-re lakok egy olyan helytől, ahol foxpost, alzabox, sameday box, mpb box, packeta és gls csomagautomata is van, így egy ideje kb. mindent boxba rendelek, az időgépbe szorult fizikai üzletbe meg már nem járok. Pedig szerettem, jó volt vásárlás előtt rendesen megnézni, kipróbálni (eladót kérdezni már régebben se lehetett, szemkontaktra menekültek, mintha táncolni akartam volna felkérni őket).
-
Ez végleges? Mert kb 1-2 hete olvastam erről cikket, de akkor még úgy írták, hogy jóvá kell hagyni az Unió (?) valamilyen versenyügyi testületének. Akkor ez lement, és így végleges?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest