Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
Diablo50
üzenetére
es van ebbol a palyabol valahol mukodo verzio?
mert nekem sem a testmap, sem a testdungeon (ami az elozo mintajara keszult, csak tobbszintes, meg miegymas) nem akar mukodni (nincs spawn, akarmelyik zed-et valasztom - kiirni kiirja, de nem jon semmi)"újabb hír 2 láncost raktam le és 1 hit volt egyszerre a 2 db láncos az m99-el !"
van erre achievement is -
Diablo50
tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
lehet....de akkor is túl durva...
Én jobban örültem volna a Dragons Breath tüzes sotinak firebughoz meg a mosin nagantnak sharphoz meg kíváncsi lettem volna a medic nadera is medicnél
-
Diablo50
tag
4 faked player és Én Hell on Earth Patri level 6 sharpshooter m99-el 12 lövés fejbe de 3x szurizta magát de nemtudta normálisan mert amikor magába szúrt akkor egyből fejbe lőttem szóval túl túl túl erős ez a fegyver ! egyedül löttem csak a patrit mert a többi player csak áll
-
Diablo50
tag
Van egy pálya KF-TestMap6P és ezen 5 fake player van alapból akik elvannak különítve és vagy Te aki belép szóval így Hell on Earth 6 playervan ( bár nálam egy bot mindig meghal spawnkor szóval 4 faked player + Én ben néztem Hell on Earth-ön az új M99-et és túlságosan erős ! Láncfűrészes 1 hit és meghal 5 player HOE-ban és Darálos meg 2 hit be meghal....
újabb hír 2 láncost raktam le és 1 hit volt egyszerre a 2 db láncos az m99-el !
Ezen a pályán te tudsz lerakni szörnyeket és kapsz sok pénzt és tudsz gyakorolni és teszteli fegyókat jah és ezen nem lehet fejlődni !
3 DB LÁNCOS IS 1 HIT HOE 5 PLAYER-BEN !
-
Diablo50
tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
Az új sharp fegyó az M99 egyrészt nem illik bele a játékba másrészt meg túl túl tápos lett.Ugye Flesh Pound kapott már jó ideje Hell on Earth-ön headshoot resistance-ot az Xbow ellen ezért hoe-n kellet neki 2-3 jó lövés hogy meghaljon és evvel az ú
j fegyverrel meg az M99-el 1 db lövés hell on earth flesh pound és nem csak hogy simán meghal hanem még szaltozik vagy röpül is eggyet szóval túl durva sebzést kap....próbáltuk Somával azért írom sőt fentebb linkeltem Soma vette föl féle videót hell on earth mountain pőass 2 db level 6 sharp és 2 db m99 és kinyírjuk simán a patrit is vele
-
tuser
aktív tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
Pengés bumeráng -jellegéből adódóan- csak le tudna fejezni egy kisebb sort.

-
kicsitrash
aktív tag
Én olyan berzi-fegyvert kérek, amivel több zombit lehet egyszerre sebezni. Pl a claymore pont ilyen lehetne... aki a sugarában áll, az alternate támadásnál sebződne (pl. a crossbow, a handgun átmegy több zombin is...).
Lehetne nagyon lassú és nehéz (mondjuk kétkezes csatabárd), de brutális
az új mesterlövész-puska túl tápos lett. suin/hoén egy lövéssel leszedi az fp-t? (aki próbálta, irja már meg... kevés a hivatalos infó az új fegyverekről) -
k.soma
senior tag
Megvettem a Harold Lott DLC-t és már nem is dobálja egyesével a fontokat.. szal egy sima karit kapsz 2 pack áráért. Viszont nem tudom mennyi ideig lesz elérhető ez a kari..
-
Źşë'
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
na de ez az h nem idén csatlakozott, és a 9 az mégis csak 9, előzőkbe több volt (talán 12-13), és nem voltak ennyire egyszerűek.. az a baj h nem tudnak már mit kitalálni...
-
k.soma
senior tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
Csak az a baj, hogy 1 nap alatt megszerezhető :/ Ráadásul nem is kell mindhez achihunterkedni.
-
BMWFan
senior tag
-
Benjament
tag
Komolyan mondom, hogy spórolok az achevementekkel

Minden nap 1 így tovább tart
Sajna elég kevés ez szerintem egy viszonylag hosszú nyári eventhez, de hát ennek is örülni kell

-
tuser
aktív tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
B verzió :
Ha már körbevettek, s minden mindegy, akkor mielőtt kipusztulsz, dobj magad alá egy valag gránátot. Ha előbb nyírnak ki, s utána robban, akkor rászámol.

-
k.soma
senior tag
Srácok, a Dignity for the Dead-et hogy csináljam meg?
(Ölj meg 10 zombit akik esznek valakinek a hullájából) -
bognar110
őstag
[link] Ki próbáltuk az új mappot igen beteg lett

-
Diablo50
tag
Nem értem amúgy hogy a Firebug miért nem kapott fegyót
neki csak 3 van a husk cannonnnal együtt és a Sharp meg most kapott 2 őt is és neki már 7 vagy 8 van ha a dualokat nem számolom -
k.soma
senior tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
Hála istennek, hogy nem kell magyar oldalakon magyar(ított) leírásokat olvasgatnom..

-
TommyX_
őstag
válasz
kicsitrash
üzenetére
Rájöttem, hogy elírtam a fegyver nevét

-
Kareszovics
addikt
Meglett, köszi mindenkinek. Kevertem a wave-et a round-dal.

-
TommyX_
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Minden szörnyből egyet, a TSG-1 shotgunnal kell lelőni + Patrikot a végén, és akkor kapod meg.
-
k.soma
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Minden tipusú zombiból kell 1 map alatt legalább 1-et megölnöd az új shotgunnal. (Clot, Bloat, Gorefast, Crawler, Stalker, Siren,Scrake, Fleshpound, Husk, és Patriarch)
-
k.soma
senior tag
Csak nekem szedett le most 5.5MB-ot a Steam a KF-hez?

-
tuser
aktív tag
Ácsíhántőrködésre fel.

-
Diablo50
tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Hajrá ! -
Kareszovics
addikt
Na össze is kaptam a csapatot. Hárman leszünk:
- edgR barátom
- AgressEve - a Feleségem
- jómagamFasza lesz.

-
Diablo50
tag
Na kész van minden a tavalyi és a mostani Summer Event-ből

Suicidalt és Hell on Earth-öt egyedül le soloztam Berzivel
mind 2 nehézségi szinten wave 1-10 ig Berzi voltam és 11-esben mentem át Demora.Itt pont lecsapom a Darálos fejét katanával HOE Hellride-on
[link]Itt meg 11-es HOE waveben Patri bele spawnolt a pipe bombjaimba
[link]És itt a végeredmény
Your Squad Survived
[link]ZSÉ Te már megcsináltad HOE-n ?

-
rt06
veterán
van itt valakinek linux-os dedicated szerver-e?
masnal sem akar 1035-re frissulni? -
Diablo50
tag
válasz
lordjancso
üzenetére
Szia ! Itt a link : [link] keressed meg a Summer Achivements 2011-et és azokból 10 db-ot kell megcsinálni ahhoz hogy megkapjad a MR.Foster Skint de igazából 11 kell mivel az Abusement Park pályán kell nyerned legalább HARD szinten ! A tavalyi Summer Eventel jött be a Steam Punk DLC Caracter Pack ami 4 skint adott de akkor is acsikkal kellet felnyitni az 5.-et aki a MR.Foster volt csak most újra megszerezhető
Na már csak a Hell Ride : Suicidal és Hell on Earth kell és kivan végezve az összes acsi

-
ptrksen
csendes tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
uhh.
Reggel óta tolom a gamet és végre megvan mr.foster!(remélem jól írtam)
De van pár acsi amit nem kért azt majd még megcsinálom
-
Źşë'
addikt
ja és kijavították a fegyóeltűnést, ahogy észrevettem az elejtett fegyó megmarad újra!! :_)
-
Diablo50
tag
Itt a pénzes kari.. elég csicska csak annyi hogy a 100 lóvét egyesével dobálja el mintha sok pénz lenne -.- és még idegesítő feje is van a trailerben -.-
és van vagy 1200 ft az a kari

-
Diablo50
tag
Nagyon fasza ez a Summer Evenet 2012

Trailerje nagyon ütött

Végre megszereztem az elmaradt összes tavalyi acsit és MR. Fostert is

Új fegyók faszák de szokatlanok még és ezeket nem is Tripwire csinálta hanem az IJC Team csak officiálba berakta a Tripwire és annyit hiányolok hogy firebug és berzi nem kapott semmit
bezzeg sharp 2 öt is kapott pedig neki van a legtöbb fegyója a játékban...karácsonyi Tripwire által kiadott fegyó packban volt mindenkinek 1 új fegyóÚj fegyós acsik is jók és a Hell Ride új pálya kurva nagy lett szerintem
Normálon már meg is van 
Gyerünk srácok acsit gyűjteni mert most még kevesebb ideig lesz az event mint tavaly volt
Ja nekem is kellenek a DLC-k csak nemtudom lehet kéne várni hátha Summer Sale-val lejebb megy kicsit az áruk
-
k.soma
senior tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Igen, 2-höz kell 2 ember azthiszem. (Medic fegyós, Stalker-es)
-
TommyX_
őstag
Láttam 1-2 ember is öcsi hunterkedni akar, mint én
, akkor ki mikor érne rá? -
Benjament
tag
a Pálya nekem nagyon tetszik, normalon gyors végigszaladtam rajta, két új fegyót néztem meg a soti bejövős de a gépkarabély se rossz

Zsé éjjel be van tervezve némi Killing Floor

-
Benjament
tag
nézzétek meg a hivatalos oldalt
http://www.killingfloorthegame.com/

http://www.killingfloorthegame.com/summer2012/
-
Źşë'
addikt
válasz
Diablo50
üzenetére
karakter pakkra én is gondoltam, és a csaj lesz most a nehezebben megszerezhető vagy mi a bánat
+ nyári szél azért is késhet mert: Gabe-nak most van jobb dolga mint a Summer Sale
épp költi azt a rengteg pénzét 
-
Diablo50
tag

van egy ilyen is :
15332 Killing Floor - Urban Nightmare Character Pack 2012-07-04 00:34:28
15333 Killing Floor - Harold Lott Character Pack 2012-07-04 00:34:28meg amit Soma berakott hogy új trailer lesz és nagyobb is a videó mérete szóval lehet új pálya vagy fegyók is jönnek
-
Źşë'
addikt
-
Diablo50
tag
válasz
medvezsolt
üzenetére
Jah Én rá vagyok feszülve + az egyáltalán nem biztos hogy újra csak az Abusement Park hisz a karácsonyi eventkor is jött új pálya az Ice Cave sőt még új fegyó is jött lehet megint kapunk új fegyvert meg acsikat biztosan meg 2 új caracter pack is lesz steam szerint.
-
k.soma
senior tag
válasz
medvezsolt
üzenetére
Én is így vagyok vele. Örülök, ha jön, de attól még nem vagyok szemellenzős.
Tök jól elvagyok más játékokkal is. -
medvezsolt
senior tag
ezzel csak az a baj hogy totál semmi értelme az eventnek
Újra Abusement Park, újra ugyanaz a bőr...
Diablo50 nagyon rávagy kattanva
..Be calm! Majd jön amikor akar..
-
Kareszovics
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Azt tudom, hogy Ő adja a krumplit, még akkor meglett amikor újdonság volt, de akkor is fura a Portal feat. KF koncepció.

-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
szerintem ő adja a krumplit... kb. azóta van, mint ez az item.
-
Erdei88
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Akkor ezzel nem vagyok egyedül, nagyon idegesítő
-
rt06
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
pedig nekem kimondottan tetszenek a szovegei, pl.:
- i'll see you soon...you'll probably be dead thou -
Kareszovics
addikt
válasz
kicsitrash
üzenetére
Nekem minden zombi tetszett (külön kiemelném a vidámparkot
); engem a Portal boltos égetett ki csak, abszolút semmi értelmét nem láttam... 
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Kareszovics
üzenetére
engem pl. a halloweenes zombik kifejezetten zavartak...

-
Kareszovics
addikt
Ezekkel az Event dolgokkal egy baj van: engem nem köt le tovább a cucc annál a pontnál, hogy az Achik megvannak. Biztos én nem vagyok elég kitartó, de nem szegez már vissza úgy a játék, mint régen.
Mondjuk szerintem ez annak is betudható, hogy régi jó csapatból se tolja már senki..

-
Diablo50
tag
-
Diablo50
tag
válasz
Benjament
üzenetére
Ja hát mellé nyomtam , előfordul ehhez nem kell Magyar helyesírás szabály könyv,láttam hogy mellé írtam/nyomtam csak akkor már nem tudtam szerkeszteni...
Épp ezt kérdem Én is hogy miért baj ha várom az eventet.
A 176/176 nekem is megvan mivel minden eventet megcsináltam törtön , sajnos eredetiben még nemvolt hozzá szerencsém mivel ahogy írtam amikor megtudtam venni akkor már vége volt az eventnek azóta meg már nem volt.Igen az eredetiben nem azt írja nekem hogy 176/176 ettől függetlenül már teljesítettem az összes létező acsit úgy mint Zsé.
-
Benjament
tag
"JA és mivel ez ez kibaszott KILLIGN FLOOR a fórum akkor hagy osszam már meg az eredményeimet vagy dolgokat......MR BENJAMENT"
Tudom ajánlani a Magyar helyesírás szabályai című könyvet

Ha jobban megfigyeled nem írtam nevet, és nem is neked válaszoltam, akkor honnan veszed, hogy személyeskedek?

Lehetne még egy kérdésem? Miért baj az, hogy ha valaki várja az eventet?
Amúgy ha jobban megfigyeled rajtad kívül nem sok embert láttam, hencegni, hogy megvan minden achievement kivéve a summer és a christmas eventeket...
Majd ha összehozod a 176/176-ot , mint a Zsé akkor lehet hencegni.
-
Diablo50
tag
Szerintem meg Te is vissza vehetsz a stílusodból csak olvassad el a kommentedet hogy ki kezdte.... -.- baszki úgy várod ezt az egész sale-t mint felelőtlen tini a menzeszét! hihetetlen vagy... sztem itt a legjobban te vagy beindulva erre az egészre..
ja és Benjament-nek nem első ilyen szar,leszarja,fasz és egyéb szó kimondó kommentje volt felém :: Már nagyon unom, hogy állandóan a ki a fasza gyerek című sláger megy meg, hogy mennyit öltem, mennyi idő alatt mentem végig egy mapon... szerintem kb. pont mindenki leszarja...
holott ez egy kf-fórum és nehogy már ne oszthassam meg az eredményeimet és a dolgaimat mert Ti vagytok itt a nagy gyerekek és megmondjátok hogy mit lehet és mit nem lehet ide írni... ennyiből Én is írhatok illetékesnek és kérhetek rátok warnt mert ugyan úgy személyeskedtek és Ti kezdtétek szóval erről ennyit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gondolok itt új nehézségi szint+ 7-es szinttel megfűszerezve. Új pályák, pályacsomagok..

(Ölj meg 10 zombit akik esznek valakinek a hullájából)
neki csak 3 van a husk cannonnnal együtt és a Sharp meg most kapott 2 őt is és neki már 7 vagy 8 van ha a dualokat nem számolom

bezzeg sharp 2 öt is kapott pedig neki van a legtöbb fegyója a játékban...karácsonyi Tripwire által kiadott fegyó packban volt mindenkinek 1 új fegyó
Normálon már meg is van

végre valahára