Hirdetés
Hirdetés
-
Akció-RPG lesz az Avatar: The Last Airbender franchise legújabb játéka
gp Az eredeti történet előtt több ezer évvel jászódó alkotás a Saber Interactive berkeiben készül.
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerybut
tag
Akárhogy is nézzük. ez mindenre is elég....ha 200 alá befér az 1TB-os is elég ütős.
Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
Segal
veterán
Eléggé szivárványosra sikerült az a hátlap...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Ez egy csúcsproci még jelenleg is.
Vegre egy értelmes Snapi.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
pusszycat
nagyúr
Már rendelném is, azon a Kínai áron. Komolyan zsebpénz ott egy teló. Az ultrahangos leolvasó tényleg nem működik mezei üvegfóliával vagy már megoldották?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
littlerock
aktív tag
Komolyan csalódott vagyok... Miért nem lehet egy normális méretű telefont csinálni?
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
TeeJay
félisten
válasz littlerock #7 üzenetére
Évek óta bármelyik 40kilós 140centi magas kínai kiscsaj vígan használ nagy telefonokat. Nehogy már rajtad fogjon ki akkor
Az meg hogy miért nem csinálnak? Hát azért mert páran kijöttek "kicsi" telefonnal és mégis a nagyot vette a nép sokkal jobban így eldőlt hogy pár jajgatón kívül másnak nem kell kicsi telefon és nem éri meg külön fejleszteni.A másik meg hogy "kicsi" telefonba csak mondjuk 4000-es akku fér meg több mindenen spórolni kell hogy beférjen a kissebb házba. Emiatt nem is viszik annyian.
[ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Félek hogy a cikkben említett árazásban az 1TB vagy a másikat nézve UFS 2.1 lesz , Bár sima Neo 5-őt nézem ott 3.1-es volt , szóval akar még jó is lehet .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
blue eyes
tag
válasz Luck Dragon #10 üzenetére
UFS 3.1 gsmarena és egyéb oldalak szerint
-
-
Gerybut
tag
válasz littlerock #7 üzenetére
Fejezzétek már be ezt az elcsépelt sírást állandóan. Ez valami fétis?
Vannak kis telefonok , lehet válogatni. Pont annyi van, mint amire igény van, kevés. Pont.Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
-
SkyLine3000
addikt
Ezeket a 8+2 mp-es hulladékokat miért nem felejrik el végre? Vérciki, ultragáz ebben a kategóriában. Hagyják meg a belépő, 50e ft-os telóknak. Bár én ott sem égetném magam ilyenekkel. 20 év kényszermunkára küldeném a Gulágra azt, aki ezeket kitalálta.
-
-
TeeJay
félisten
Igen 5mm-el kisebb átmérő telefonban mert azt hiszi az kicsi cserébe tele van kompromisszummal azért meg sír...
Több helyen volt hír pár gyártó kijött "kicsi" telefonnal mégis a nagyot vitte a nép így le is álltak ezzel. Elmúlt már az az időszak mikor az alma birkák még bevették azt hogy a kis kijelző egy fícsör, mióta ott is van Pro Max senkinek se kell kis telefon mert a nagy kijelző sokkal kényelmesebb.
Ha a kis kínai női kezekben elfér a nagy böszme telefon akkor ne európai "férfiak" sírjanak már hogy kicsi kell Nem kell cicanacit hordani és akkor bőven elfér zsebben.
Nekem akkora a farmer hogy még lötyög is benne a 6,7" telefon Nillkin tokban plusz ez az egész egy neoprén tokba téveMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
sfdrakex
nagyúr
válasz littlerock #16 üzenetére
Itt a te telefonod.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
littlerock
aktív tag
Köszi, de... Hát izé... Szóval van egy mi9 lite a kezemben. Valami ilyen kéne... Ez már sajnos öregszik...
A többi "kedves ember" meg ne mondjon, feltételezzen, gondoljon az igényeimről olyat, amit nem írtam.
Szóval a tisztább kép kedvéért: olyan telót vennék, ami legalább azt tudja, mint ami most van, de frissebb az oprendszer, nem merül az aksi stb ...
Nincs cicanaci, de az egyenruhám felső zsebe nem bővíthető méretű.
[ Szerkesztve ]
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
TeeJay
félisten
198cm magasság, 47,5-ös cipő, 3XL póló mellett képzelheted mekkora farmer van rajtam amibe bőven elfér
Arról nem a gyártók tehetnek hogy a mai fiúcskák hereszorítós cicanaciban mennek és nem fér bele a zsebükbe a telefonMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
szkaroly
senior tag
-
-
Gerybut
tag
válasz littlerock #16 üzenetére
Nos, sok sikert, hiszen ez annak az idióta divatnak a következménye, hogy keskeny távirányítók vannak a piacon lassan 30:9-es képaránnyal...amit én is utálok.
Lehet szélesebb volt egy 16:9, de jóval kisebb volt a magassága és még a kijelző netto felülete is nagyobb volt. Szóval nekem is vannak problémáim.
Egyébként nem értelek, ott van egy MI9Lite a kezedben? Az minden csak nem kicsi báttya , mi a probléma??? Ennél vannak sokkal kisebb telefonok is, ilyen méretű telókkal meg dunát lehet rekeszteni.
Mi9 Lite:
Dimensions156.8 x 74.5 x 8.7 mm (6.17 x 2.93 x 0.34 in)Weight179 g (6.31 oz)BuildGlass front (Gorilla Glass 5), glass back (Gorilla Glass 5), aluminum frameSIMHybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)DISPLAYTypeSuper AMOLED, HDR, 430 nits (typ)Size6.39 inches, 100.2 cm2 (~85.8% screen-to-body ratio)Resolution1080 x 2340 pixels, 19.5:9 ratio (~403 ppi density)ProtectionCorning Gorilla Glass 5
Nem vagy valami tájékozott, szóval tartom a sírásos kommentem....Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
pusszycat
nagyúr
Azt kihagytad, h kosárlabdázó vagy. Nekem csak 42 a cipőm viszont én 106 kg. vagyok. Nem vagyok a nagy telefonok ellen csak legyen 7 mm és 170 gramm mert nem vagyok hajlandó cipelni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
littlerock
aktív tag
No, van az a pont, amikor igazam is van, meg nincs...
Valamiért 10 mm magasságkülönbségre emlékeztem, de csak 7 mm... (emlékem szerint csak 153.x mm volt a mi9lite, de tényleg picit nagyobb) Az még azért megvan, hogy ezt is nagynak tartottam.A fene se tudja miért, nem akarok ennél nagyobbat... Még rá jön a tok ami még 2-3 pár mm
A vége úgyis az lesz, hogy 160 mm körül kell meghúznom a határt, hátha lesz valami abban a mérteben. Szőrszálhasogatásnak tűnik, de én ezt egy elcseszett folymatnak látom... ezek egyre csak nőnek, tehát ha most 166 mm akkor egy év múlva 170...
- Mert egyszerűbb gyártani...
- Mert a képeken csillivilli...
- Mert aki megveszi és rádöbben hogy nem erre akart befizetni, az is vigyorog kifelé, mert az ember ilyen...Aki ilyet akar, az legyen boldog, de egyszer neki is eljön a pillanat, hogy kicsi lesz a zsebe...
Mindenesetre... alaposan végigrágom majd mennyire fáj valójában az a pár mm...
Béke...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64Gb, Kék, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Felújított Samsung Galaxy S22 Ultra 12/512
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest