Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, él-e még ez a topic, de nem tudok más / jobb helyre írni az ügyemben:
Többször találtunk már családdal a környékünkön (Visegrád, Tahi) egy kis, jópofa kigyót / siklót. Márványos, fehéres szine van, kb 15-20 cm hosszú.
Csináltam róla képet is, gondolom többet mutat minden szónál.
Miféle kígyó lehet ez? Veszélyes?Találtunk egyébként egy nagyobb fajtát is - lehet, hogy ez a picinek a felnőtt változata?
-
KrAt
veterán
Heti hány egeret eszik meg?
S hogy lehet egeret venni? Bemész az állatbót'ba, azt kérsz 2 egeret?
-
Eagl3
veterán
válasz
Mr.Grincs #11 üzenetére
Üdv.!
Ha vízbe teszed nem igazán fog örülni szerintem...
Viccet kívül, ha rendesen berendezed neki, akkor jól fogja érezni magát. Nem gond, hogy felülről adsz neki kaját, de te hogy eteted? Én csak bedobom az egereket ő meg majd elkapja, nem pipul be attól, hogy felülről dobod be...Amúgy milyen kígyód van?
-
Mr.Grincs
veterán
Helyes nagyon
Énnekem meg kiment a fejemből....De mostmár tényleg rakok képet.
De van egy kérdésem. Van egy nagy akváriumom, kifejezetetten halak részére...Baj ha abba költöztetetm át a kígyómat? Mert most amíg kicsi volt neki való terráriumban volt elszállásolva. De most nincs úgy keretem hogy vegyek neki terráriumot.
120 literes akvárium lenne az otthona. Csak nem tudom hogy reagálna rá. Támadásnak vélné hogy álandóan felülről kapná a kaját és csak bepipulna... -
Mr.Grincs
veterán
Holnap teszek föl képet az én kígyómról is
Igaz ő még nincs olan nagy, mint amelyik aligátort evett meg.
-
máyköl
veterán
Én bírom nagyon a kígyókat. Állatkereskedése farkasszemet kell vele nézni.
-
Eagl3
veterán
válasz
littlelion21 #2 üzenetére
Én csak egeret adok neki.
Most 1m körül van, szépen vastagodik, egy kajálásnál (kb. havonta 1x) adok neki két kifejlett egeret. Lassan lehet kap egy kisebb patkányt, attól elvileg valamivel gyorsabban nőnek. -
Eagl3
veterán
A madárpókos topicon felbuzdulva gondoltam nyitok egy kígyós topicot, érdekelne, hogy tart-e valaki rajtam kívül kígyót a fórumlakók közül. Ha igen, megoszthatnánk tapasztalatainkat.
Nekem jelenleg egy 3,5 - 4 éves Király pitonom van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Gombászkönyvek egyben
- MSI CYBORG 15 A13V
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest