Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
D_r_u
tag
Indiegalan pedig épp 5/6 USD (alap/Alex Murphy Edition), ha valaki még kedvet kapott hozzá. Steam kulcs, hivatalos viszonteladó.
-
tibaimp
nagyúr
Most vettem meg 10EUR-ért a Steam-en, ennyiért ajándék. Pár órát már játszottam is vele, ami feltűnt, hogy a grafika kicsit fura, pedig UE5 motor hajtja, például:
- látványosan és hamar eltűnnek a földről a törmelékek, a hullák, a lövésnyomok,
- az RT tükröződésben a növényzet nagyon low poligon,
- a textúrák alap felbontása lehetne jobb,
- sok tereptárgy nem reagál.Ennek ellenére hozza a 80-as évek és a filmek, főleg az első rész, hangulatát, és ez kárpótol...
-
Mr X
veterán
Én most kezdtem el ps5-ön, szeretem a franchise-t, a játék is tetszik a nosztalgia-faktor miatt, de botrány, hogy ps-en még mindig milyen állapotban van. Az egy dolog, hogy helyenként ocsmány, de olyan szintű akadásokat tud helyenként produkálni, amilyeneket én konzolon még nem láttam. Ettől függetlenül végigtolom, a robotzsaru az robotzsaru.

-
Chapel
addikt
Szintén zenész, én is benne voltam egy UE5 game készítésében, megírtam a forgatókönyvet, zongora alapokat is vállaltam mint main theme stb, szóval a művészi oldal, haver a szakmai. 50-50.
Aztán összebalhéztunk, a novellámat azóta kiadták, már dolgozom egy nagyszabású sci-fi regényen
Pacsi!
Btw most 03-13-ig 9,99€ steamen az eredeti game! Instant Buy!
Ajándék. Brutál szép és jó móka, nevetésgesen jól optimalizált lásd én gépem és átlag fpsem (jelzem ez egy bossz fight után volt!).
Tessék megvenni 80-as évek srácok, ami akik vhsen élveztük, mindenkimásnak meg elég faék hogy messze meghaladja fps látvány koráűt kevés gépet kérve (lásd én) és gyönyörű és gore
-
Dtomka
veterán
El is felejtettem ezt a játékot. Egész szép tényleg. Majd nézz 1-2 videót a Stalker 2 -ről, az is szép. Nekem nagyon bejön
(Unreal Engine 5 de kell hozzá "vas")
Az UE fejlődik egyre szebb lesz és a gépigény is mérséklődik. Ezt onnan tudom, hogy 1 időben én is készítettem 1 játékot. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy az assetek fotó realisztikusak viszont ha nanite akkor a gépet sem terheli annyira.
A következő Tomb Raider játékra vagyok nagyon kiváncsi hiszen az is UE -ben fog készülni. -
Chapel
addikt
Most kezdtem bele a Rogue City-be. Wow. Le a kalappal!
Előszőr is ez messze a legszebben futó UE5 játék ami valaha láttam, i7 9700K, 32gb, 6700xt.
FHD minden max és átlag ~160 fps és micsoda látvány! 1 2 3
Oké, statikus és kicsit steril - nem érzem azt a karcos, igazo gore hangulatot amit az eredeti film adott - de már csak koca gamerként ritka ami letud kötni egy órára vagy többre.
Várjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pacsi!